Tészták
A gabonafélék a bennük található vitaminoknak, ásványi anyagoknak és fehérjéknek köszönhetően fontos szerepet játszanak alapvető tápanyagszükségleteink betöltésében - fogyasztásuk elengedhetetlen az egészséges étrend fenntartásához. A gabonafélék csoportjába sorolhatjuk a tészták kategóriáját, melyen belül számos alternatíva közül választhatunk. A tészták skáláján az egészségesebb irányt követve a teljes kiőrlésű, a tönköly-, illetve a durumtészták bizonyulnak a legjobb választásnak egészségünkre gyakorolt pozitív hatásuk miatt - összetett szénhidrát-tartalmuknak köszönhetően a finomított búzalisztből készült tésztához képest lassabban szívódnak fel, ezáltal pozitívabb hatásuk van az anyagcserére és a vércukorszintre.
-
Cikkszám Cikksz. DYB8219
A shirataki tészta a konjac növény (ördögnyelv) gyökérének lisztjéből és vízből készült, hagyományos japán tészta. Pozitívan hat a vércukorszint szabályozására, javítja a koleszterinszintet, segít a testsúly megőrzésében és fokozza a fogyókúra hatékonyságát.
Készleten995 Ft -
Cikkszám Cikksz. EDN8852
Gombás ízesítésű penne száraztészta köleslisztből és útifű maghéj lisztből.
Kifutó, már csak: 13 db1 295 Ft