Stabark Növényi zselésítő por 25 g
Stabark Növényi zselésítő por 25 g
610 Ft

Stabark Növényi zselésítő por 25 g

610 Ft

100 %-ban növényi alapanyagokból összeállított zselésítő por. Felhasználható zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Stabark Növényi zselésítő por

Kiszerelés: 25 g

A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

100 %-ban növényi alapanyagokból összeállított zselésítő por. Felhasználható zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe. Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét melyet előszeretettel használnak a zselatin előállításához, bár az élelmiszeripar széles körben használja, a tudatosan táplálkozó fogyasztó elutasítja. Az ő számukra készült a teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő. Felhasználható például zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

0,5%-os arányban dzsem, gyümölcstorta, zöldség és gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs+cukor együttes tömegének 0,5%-t kell a Stabarkból használni. Pl. 4,5kg gyümölcs és 500g édesítőszer + 25g Stabark.

Dzsem készítése: A zselésítő keveréket a tökéletes oldódás érdekében a cukorral alaposan elkeverjük és a gyömölcshöz forrás közben hozzáadjuk. Ezután még 2-3 percig főzzük majd üvegbe töltjük.

A zselésítés min. 75C fok hőmérsékleten jön létre. Hidegen NEM MŰKÖDIK!

ÖSSZETÉTEL

Összetevők: kukoricakeményítő, sűrítő anyag(guar-gumi, xantán-gumi és szentjánoskenyér liszt)
Nyomokban glutént tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

  • Energia: 1344 kJ (322 kcal)
  • zsír: 0,3 g
    • amelyből telített zsírsavak: 0 g
  • szénhidrát: 72,9 g
    • amelyből cukrok: 0,1 g
  • fehérje: 2,6 g
  • só: 0,2 g 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Gyártó: Dénes-Natura kft.

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Származási hely: Magyarország (hazai feldolgozású termék)


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Hester's Life Egészséges táplálkozás

Ha szeretnéd reggeleidet tápanyagdús, változatos összetételű finomsággal indítani, figyelmedbe ajánljuk Hester's Life granoláit! A kiváló minőségű, különlegesen finom ízvilággal rendelkező Hester's Life granolák értékes összetevőinek köszönhetően kiváló tápanyagforrást biztosítanak a napindító étkezéshez. Ha pedig napközben megéheznél és egy kis nassolnivalóra vágysz, próbáld ki a Hester's Life gyümölcsszeletek, zab- vagy krémkásák egyikét! Olvass tovább, és ismerd meg a több, mint 25 terméket számláló Hester's Life termékkínálatunkat!

Útifűmaghéj fogyasztása Emésztőrendszer támogatása

A Plantago ovata (indiai útifű) növény magjából nyert Psyllium maghéj egy oldható rost, amelyet széles körben használnak az emésztés egészéges működésének helyreállítására és fenntartására, a koleszterinszint csökkentésére és a testsúly szabályozására. Ahhoz, hogy ennek az értékes rostforrásnak az előnyeit teljes mértékben kiaknázhassuk, fontos, hogy betartsuk a fogyasztására vonatkozó útmutatásokat. Alábbi útmutatónk segít abban, hogy az útifűmaghéjat úgy építhesd be az étrendedbe, hogy fogyasztása biztonságos és hatékony legyen számodra. Kövesd részletes útmutatónkat, és sajátítsd el az útifűmaghéj helyes fogyasztását!

Juharszirup Háztartás

Kanadában és Amerikában heteken belül kezdetét veszi a juharfák szüretelése, azaz a „maple sugaring season”: ennek során lecsapolják a juharfák édes nedvét, melyből aztán különféle erősségű juharszirup-fajtákat készítenek. A juharszirup egy természetes édesítőszer, mely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére - a hagyományos cukorral ellentétben pedig számos értékes tápanyagot tartalmaz. Írásunkban bemutatjuk a juharszirup készítésének különleges folyamatát, ismertetjük a juharszirup-fajták legújabb osztályozását és adunk néhány tippet a finom alapanyag felhasználásához.