Stabark Növényi zselésítő por 25 g
Stabark Növényi zselésítő por 25 g
610 Ft

Stabark Növényi zselésítő por 25 g

610 Ft

100 %-ban növényi alapanyagokból összeállított zselésítő por. Felhasználható zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Stabark Növényi zselésítő por

Kiszerelés: 25 g

A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

100 %-ban növényi alapanyagokból összeállított zselésítő por. Felhasználható zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe. Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét melyet előszeretettel használnak a zselatin előállításához, bár az élelmiszeripar széles körben használja, a tudatosan táplálkozó fogyasztó elutasítja. Az ő számukra készült a teljesen növényi alapanyagokból összeállított zselésítő. Felhasználható például zöldségekből párolt, vagy főzött kocsonyához, vagy lekvár, dzsem eltevésnél.

0,5%-os arányban dzsem, gyümölcstorta, zöldség és gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs+cukor együttes tömegének 0,5%-t kell a Stabarkból használni. Pl. 4,5kg gyümölcs és 500g édesítőszer + 25g Stabark.

Dzsem készítése: A zselésítő keveréket a tökéletes oldódás érdekében a cukorral alaposan elkeverjük és a gyömölcshöz forrás közben hozzáadjuk. Ezután még 2-3 percig főzzük majd üvegbe töltjük.

A zselésítés min. 75C fok hőmérsékleten jön létre. Hidegen NEM MŰKÖDIK!

ÖSSZETÉTEL

Összetevők: kukoricakeményítő, sűrítő anyag(guar-gumi, xantán-gumi és szentjánoskenyér liszt)
Nyomokban glutént tartalmazhat.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

  • Energia: 1344 kJ (322 kcal)
  • zsír: 0,3 g
    • amelyből telített zsírsavak: 0 g
  • szénhidrát: 72,9 g
    • amelyből cukrok: 0,1 g
  • fehérje: 2,6 g
  • só: 0,2 g 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Gyártó: Dénes-Natura kft.

Tárolás: száraz, hűvös helyen

Származási hely: Magyarország (hazai feldolgozású termék)


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

A légutak védelme természetes hatóanyagokkal Immunerősítés, egészségvédelem

A téli hónapokra készülve érdemes extra figyelmet fordítanunk a légutak védelmére: a légutak tisztaságának és egészségének megőrzése ugyanis kulcsfontosságú a megfázás, influenza és egyéb vírusos fertőzések megelőzésében. Az orr- és toroknyálkahártya megfelelő védelme segít a kórokózok távol tartásában, az immunrendszer erősségének fenntartásában és csökkenti annak kockázatát, hogy a fertőzések mélyebbre hatoljanak, például elérjék a hörgőket vagy a tüdőt. Az alábbiakban bemutatott célzott, megelőző lépések szervezetünk egészének védelmét támogatják.

 

Probiotikumok Emésztőrendszer támogatása

A probiotikumok az egészséges bélflórában természetes módon jelen lévő, hasznos baktériumok. Egysejtű organizmusok, melyek feladata a bélflóra egyensúlyának fenntartása, a vitaminok és tápanyagok bélfalon keresztül való felszívódásának elősegítése és az immunrendszer egészségének megőrzése. 

Karácsonyi ajándékötletek Egészséges táplálkozás

Cikkünkben folytatjuk azon termékeink felsorolását, melyeket akár karácsonyi ajándékként is adhatunk másoknak. A lista ezalkalommal italkülönlegességeket, ínyenc fűszerkeverékeket és ételízesítőket, prémium minőségű szörpöket és egyéb ételkülönlegességeket tartalmaz. Egyesek szerint minden emberhez a hasán keresztül vezet az út - ha pedig ismerjük az adott illető ízlését, egy különleges finomsággal nem lőhetünk mellé ajándékozás terén! Jó válogatást kívánunk!