Himalája só
Miért érdemes Himalája sót fogyasztani? A nyomelemekben gazdag, adalékanyag-mentes Himalája sót az ételek ízesítése mellett különféle terápiákhoz is felhasználhatjuk, mivel jelentős vérkeringés-segítő, vérnyomás-javító hatással bír.
-
Cikkszám Cikksz. BOO420
A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Tiszta, természetes finom szemű Himalaya kősó.
Készleten695 Ft -
Cikkszám Cikksz. NPK1056
Élelmiszer minőségű magnézium-szulfát, sózásra alkalmas, de akár kozmetikai célra is. pH értéke semleges a bőrön.
Készleten1 290 Ft -
Cikkszám Cikksz. BOO895Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható. A kősó és a tengeri só kitűnő helyettesítője! A Himalája só adalékanyag mentes, nem finomított, nem fehérített. Teljesen természetes!Készleten485 Ft
-
Cikkszám Cikksz. BOO871A Himalaya só nem mesterségesen fehérített só, hozzáadott anyagokat nem tartalmaz!Készleten465 Ft
-
Cikkszám Cikksz. PCK1251
Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyagoktól mentes természetes só, a hagyományos rózsaszíntől eltérően fehér színben.
Készleten595 Ft -
Cikkszám Cikksz. PCK6096
Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyagoktól mentes természetes só, a hagyományos rózsaszíntől eltérően fehér színben.
Készleten355 Ft