Paleolit Himalaya Só Pink Finom 500g 0,3-0,5 mm
Paleolit Himalaya Só Pink Finom 500g 0,3-0,5 mm
295 Ft

Paleolit Himalaya Só Pink Finom 500g 0,3-0,5 mm

295 Ft

Ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, adalékanyagoktól mentes, természetes só.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Paleolit Himalaya Só Pink - Finom szemcsés
(0,3-0,5 mm szemcsevastagság)

Nettó tömeg: 500 g

A Himalája kristálysó a Himalája hegységből, kb. 3000 méteres magasságban fekvő sóbányából származik. Először is fontos megjegyezni, hogy szennyeződésmentes és érintetlen területről származik, adalékanyagoktól mentes - vegyileg nem tisztítják-, 84 féle vitamin és ásványi anyag található benne.

felhasználás

Sóoldat készítése:

A Himalaya sókristályt tegyük, egy víztiszta üvegbe lehet befőttesüveg vagy akár egy kancsó is, majd töltsük fel szénsavmentes ásványvízzel bőven, hogy a sókristályokat ellepje. A só víz arány 1:3 legyen.

1 óra múlva egy 26%-os sóoldatot kapunk, ami teljesen steril, a baktériumok, gombák nem élnek meg benne korlátlan ideig eltartható.

Sóoldat ivókúra szerű használata:

Az elkészült 26%-os sóoldatból 1 teáskanálnyit tegyen egy pohár ásványvízbe és ezt igya meg minden reggel éhgyomorra. Ha úgy egyszerűbb az 1 teáskanálnyi sóoldatot 1 liter vízbe is öntheti és a nap folyamán kortyolgassa el.

Klinikai vakteszt kimutatta, hogy a sósvíz fogyasztása pozitív változásokat eredményezett pl.légzési, keringési, kötőszöveti és idegrendszeri funkcióban. A vizsgálatban résztvevők elmondták, hogy az alvásuk minősége javult, vitalitásuk, agyi aktivitásuk és koncentrációs készségük megnőtt

A sóoldat a következő egészségügyi panaszok esetén alkalmazható:

  • bőrbetegségek
  • mozgásszervi megbetegedések
  • különböző reumatikus és ízületi gyulladások
  • vese és hólyag megbetegedések
  • stressz
  • allergia
  • koncentrációs panaszok

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Forgalmazza: PaleoCentrum Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás