WTN E-vitamin spektrum csepp 50 ml
WTN E-vitamin spektrum csepp 50 ml
5 800 Ft

WTN E-vitamin spektrum csepp 50 ml

5 800 Ft

E-vitamin spektrum csepp étrend-kiegészítő - Kevert tokotrienolokkal és szezaminnal

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető 2023. febr. 6., hétfő, nyitás: 7:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető 2023. febr. 6., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

WTN E-vitamin spektrum csepp 50 ml

Kiszerelés: 50 ml (kb. 60 adag)

E-vitamin spektrum csepp étrend-kiegészítő - Kevert tokotrienolokkal és szezaminnal - Tartósítószermentes - Alfa-tokoferol ekvivalens izomerekkel

Ajánlott adagolás: Napi 3 pumpányi folyadék nyelv alá fújva. Lehetőség szerint az első főétkezés előtt fél órával, érzékeny emésztőrendszer esetén étkezéssel vagy étkezés után. Minden esetben határozott mozdulattal kell lenyomni a pumpát. - Liposzómába zárt szilibinnel és szilimarinnal. Használat előtt felrázandó!

Az E-vitaminok csoportja nyolc különböző vegyületet foglal magába, ezek közül az ún. alfa-tokoferolt nevezi gyakran a köznyelv E-vitaminnak. Az alfa-tokoferol zsíroldékony tulajdonsága miatt az egyes sejtek sejthártyáját is védi, így védőfaktorként járul hozzá az antioxidációs folyamatokhoz és az öregedési folyamatok gátlásához. A szépség vitaminjának is nevezik bőrápoló hatása miatt Semlegesíti a szervezetben lévő, kártékony szabadgyökök hatását. Más zsírban oldódó vitaminokkal ellentétben gyorsan kiürül a szervezetből, ezért rendszeres pótlása szükséges, kerülendő azonban túladagolása.

ÖSSZETEVŐK

MCT olaj, kevert tokoferolok, kevert tokotrienolok, tisztított víz, etil-alkohol, szezámmag kivonat, organikus narancshéj olaj.

A specifikációban szereplő adatok 3 pumpányi adagra (=1 adag) vonatkoznak.

TOVÁBBI TUDNIVALÓK A TERMÉKRŐL

Tárolás: Fényvédett, száraz, hűvös helyen.

Gyártja: Wise Treet Kft. - Magyarországon fejlesztett és gyártott termék 

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Teljes leírás

WTN E-vitamin spektrum csepp 50 ml