Részletes leírás
dénes natura - cékla csíráztatásra
Kiszerelés: 200 g
NÖVESSZ EGÉSZ ÉVBEN FRISS ZÖLDEKET A KONYHÁDBAN!
A kicsírázott cékla (beta vulgaris conditiva) csírája vékony, vöröses-fehéres színű, kis hozamú, jellegzetessége, hogy a magház része kemény marad, nem puhul meg és nem válik le a csíráról a csíráztatás során. Fogyasztásra a mag nem alkalmas, csupán a csírája.
MIÉRT JÓ CSÍRÁT ENNI?
- Vegán fehérjeforrás
- Koncentrált tápanyagokat tartalmaz
- Magas vitamintartalommal bír
- Rostban gazdag csemege
TUDNIVALÓK A CÉKLA CSÍRÁZTATÁSÁRÓL:
- Csíráztatás: 12 óra áztatás után.
- Csírázási idő: 8-10 nap. Fontos, hogy a nap folyamán a magvak ne álljanak vízben.
- Öblítés: Naponta kétszer.
A termék tartalmazhat kisebb darabokat a növény szárából, az előkészítés, áztatás során ezeket javasoljuk eltávolítani. Nyomokban glutént és szezámmagot tartalmazhat.
további tudnivalók
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen.
Gyártó: Dénes-Natura Kft.
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.