PURITO Jeju vulkáni Scoria - Konjac szivacs 7g
PURITO Jeju vulkáni Scoria - Konjac szivacs 7g
2 890 Ft

PURITO Jeju vulkáni Scoria - Konjac szivacs 7g

2 890 Ft

A Purito gyengéd lemosó szivacs 100% természetes anyagokból készült.Tökéletes választás az érzékeny bőrnek. Nagyon puha, akár a rizssüti! 92% konjac zseléből és 8% vulkáni scoriával a felesleges sebum és szennyeződések megkötéséért. Nagyobb mint az átlagos konjac szivacsok!

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Rákóczi út

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

PURITO Jeju Vulkáni scoria- Konjac szivacs 100% természetes anyagból. Tökéletes választás az érzékeny bőrnek. Nagyon puha, akár a rizssüti!

8% vulkáni scoria és 92% konjac zselé összetevőből

A kézreálló forma és gazdag habképző tulajdonsága segít az arcbőr minden részét alaposan megtisztítani. A vulkáni scoria (salak) intenzíven megköti a mitesszerekben lévő faggyút, és kitisztítja a pórusokat. Különösen finom rostszerkezete révén irritáció nélkül távolítja el az elhalt hámsejteket, meghagyva a bőr természetes barrierjét.

Sokkal nagyobb a mérete, mint más konjac szivacsoké, így akár egész testre is használható.

Miben különbözik más lemosó szivacsoktól?
A Purito gyengéd lemosó szivacsnak sokkal finomabb anyagszerkezete van, mint pl a pamutnak, gauze-nak, nylonnak, vagy a szintetikus szivacsoknak. Megóvja a bőr védőrétegét, gyermekek számára, sőt kifejezetten érzékeny bőrön is alkalmazható irritáció nélkül.

Milyen előnyökkel jár a használata?
Óvatosan távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, elhalt hámsejteket, smink-maradványokat, pórusokba gyűlt sebumot, és eltünteti a micro-szennyeződéseket is. 100% természetes összetevőkből készült, a mindennapos irritáció-mentes használathoz.

Használhatom a kisbabámon is?
Kézzel készült, vegán termék, 100% természetes összetevőből. Garantáltan biztonságos, rostjai tömörek és puhák, az érzékeny bőrre is megfelelő, beleértve a gyerekekét és az atópiás bőrt is.

Milyen sokáig tart?
Az alapos fertőtlenítés érdekében, tedd forró vagy forrásban lévő vízbe 5 percre, vagy ugyanígy vízbe merítve sterilizáld mikrohullámú sütőben. Ez nem károsítja a terméket és biztosítja, hosszú időn át használhasd.

Van lejárati idő a csomagoláson?
A termék fagyasztva-szárítással csomagolt, minőségét hosszú időn át megőrzi, bármikor biztonságosan használható marad, így lejárati ideje nincs.

Érdekesség: A szivacsban található scoria, Jeju (Csedzsu) vulkanikus szigetéről származik, ami Dél-Koreában található és a világörökség része.

Használata: Használat előtt nedvesítsd be a terméket kézmeleg vízzel. Tegyél megfelelő mennyiségű lemosót a nedves szivacsra és képezz gazdag habot a szivaccsal. Tisztítsd meg az arcod gyengéd körkörös mozdulatokkal masszírozva a bőrt. Használat után öblítsd ki a szivacsot tiszta vízzel. Figyelem! Ne csavard, csak gyengéden nyomkodd ki belőle a vizet.

Teljes leírás