Kara Kókuszvíz Pink Quavaval 1000 ml
Kara Kókuszvíz Pink Quavaval 1000 ml
1 025 Ft
1 340 Ft

Kara Kókuszvíz Pink Quavaval 1000 ml

1 025 Ft
1 340 Ft

A fiatal kókuszdióbol kinyert kókuszvíz egy cseppet megízesítve Pink Quava-val, mindig frissen. Kalóriaszegény és persze harmonikusan finom. Egy különlegesen frissítő Pink Quava-s ital.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Kiszerelés: 1000 ml

Az egyik legkorszerűbb technológiával a Kara létrehozta Önnek ultra magas hőfokon történő hőkezeléssel (UHT) készült és steril körülmények között csomagolt kókuszvíz, fenntartható erdőforrásból készülő, praktikus kiszerelésben.

A HALAL és KOSHER minősítések mellett számos minősítésnek megfelelnek a Kara termékpaletta termékei. A termékek GMO mentesek, amelyek révén igazolható az is, hogy a termékek sem a termesztés sem a feldolgozás során nem génmanipulált termékállományból származnak. Ezáltal olyan Kara olyan termékeket juttat el az Ön asztalára, amely a természetben megtalálható és egyéb módosításoktól mentes friss kókuszokból feldolgozott termék.

A Kara ezen termékei már-már elrugaszkodtak a kókusz ízvilág alapjaitól. Az alap levet a már jól ismert és kedvelt Kara kókuszvíz adja, melyhez pink quava püré hozzáadásával készített  isteni finom egészséges üdítő ital kerekedett ki. Fogyasztását mindenképpen hűtve preferáljuk. Tökéletes shake-k, smoohie-k elkészítéséhez. Magában fogyasztva is nagyon hidratáló és kellemes ízvilágot kölcsönző ital. Gazdag ízvilág és pürés állag jellemzi ezt a terméket.

  • Gluténmentes & Laktózmentes & Transzzsímentes & Koleszterinmentes
  • Kiváló kálium forrás (!)
  • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot
  • Tartósítószer, aroma és színezék mentes

Összetevők: természetes kókuszvíz (79%), pink guava püré (16%), kókuszvíz koncentrátum, gyümölcscukor, c-vitamin.

A kókuszvíz természetesen elszíneződhet.

Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtve tárolandó és 3 napon belül fogyasztandó. Fogyasztás előtt felrázandó!

Teljes leírás