Cleaneco Bio Üzemi padlótisztító 1 l
Cleaneco Bio Üzemi padlótisztító 1 l
1 595 Ft

Cleaneco Bio Üzemi padlótisztító 1 l

1 595 Ft

100% növényi alapanyagokból készült, 100% komposztálható csomagolásban tárolt tisztítószer.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Szent István körút

    Átvehető 2024. máj. 21., kedd, nyitás: 7:30

  • Budaörs

    Átvehető 2024. máj. 21., kedd, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Cleaneco Bio Üzemi padlótisztító 1 l
gépi és kézi felmosáshoz

Kiszerelés: 1000 ml

ALKALMAZÁSi terület

A Cleaneco Bio Üzemi Padlótisztító 100%-ban növényi alapanyagból készült, allergéneket nem tartalmaz. Termékünk organikus alapanyagai a világpiacon elérhető legújabb kutatások eredményeként jöttek létre. Kiemelkedően hatékonyak, így könnyedén felveszik a versenyt bármely a piacon kapható klasszikus, szintetikus alapanyagokból készült üzemi tisztítószerekkel, gépi felmosószerekkel.

felhasználási javaslat

Termékünk erősen lúgos, csak védőszemüvegben és lúgálló védőkesztyűben lehet használni. Felmosáshoz használjunk 0,5-1%-os oldatot kézi vagy gépi felhasználáshoz egyaránt. A tisztítás után a szer maradványait az élelmiszerrel érintkező  kezelt felületekről  ivóvizes öblítéssel el kell távolítani. Ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával vagy hulladékával ne kerüljenek érintkezésbe, azokkal ne szennyeződjenek. 

ÖSSZETÉTEL:

Összetevők a 648/2004/EK rendelet szerint: <5% anionos felületaktív anyagok, <5% nemionos felületaktív anyagok. Illatanyagot tartalmaz. 

Súlyos szemirritációt okoz.

Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Kerülje a permet belélegzését. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.

A termék biztonsági adatlapját lásd a Dokumentumok között!

további tudnivalók:

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Forgalmazza: Bibo Franchise Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás