Cleaneco Bio Food Safe cleaner 0,5L
Cleaneco Bio Food Safe cleaner 0,5L
1 195 Ft
1 699 Ft

Cleaneco Bio Food Safe cleaner 0,5L

1 195 Ft
1 699 Ft

Élelmiszerekkel érintkező felületek tisztítására. A megtisztított felületet azonnal használhatja, az élelmiszerekre a termék permete sem jelent kémiai kockázatot.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Cleaneco Bio Food Safe cleaner 0,5L

Kiszerelés: 0,5 liter

Élelmiszerekkel érintkező felületek tisztítására. A Cleaneco Bio Food Safe Cleaner kizárólag biológiai eredetű alapanyagokból készített nagy hatásfokú, hipoallergén, illatmentes tisztítószer. A megtisztított felületet azonnal használhatja, az élelmiszerekre a termék permete sem jelent kémiai kockázatot.

Összetevők

Összetétel: (bio)etil-alkohol, 2-fenoxietanol

Tűzveszélyes folyadék és gőz.

Figyelmeztetések:

 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás.
 • Az edény szorosan lezárva tartandó. A tárolóedényt és a fogadóedényt le kell földelni és át kell kötni. Robbanásbiztos szellőztető berendezés használandó. Szikramentes eszközök használandók. Az elektrosztatikus kisülés megakadályozására óvintézkedéseket kell tenni.
 • Szemvédő használata kötelező.
 • HA BŐRRE (vagy hajra) KERÜL: Az összes szennyezett ruhadarabot azonnal le kell vetni. A bőrt le kell öblíteni vízzel vagy zuhanyozás.
 • SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon orvoshoz.
 • Tűz esetén: oltásra szén-dioxid oltókészülék használandó.
 • Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó.
 • A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: hulladékgazdálkodásra jogosult személynek leadva vagy visszaadva a szállítónak.
A termék biztonsági adatlapját lásd a Dokumentumok között!

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen.

Forgalmazza: Bibo Franchise Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás