AlmaWin Öko gépi mosogatószer koncentrátum 1250g
AlmaWin Öko gépi mosogatószer koncentrátum 1250g
4 995 Ft

AlmaWin Öko gépi mosogatószer koncentrátum 1250g

4 995 Ft

A nagy koncentrációs hatás következtében a készítmény különösen kiadós és 50 öblítő programon keresztül tiszta, higiénikus edényt garantál. Kíméli a gépet és az edényeket is.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

A nagy koncentrációs hatás következtében a készítmény különösen kiadós és 50 öblítő programon keresztül tiszta, higiénikus edényt garantál. Kíméli a gépet és az edényeket is. A makacs ételmaradékokat, keményítőt és tohjásfehérjét kiválóan eltávolítja.

Alkalmazza más AlmaWin termékekkel együtt! A különösen makacs mészfoltokat néhány csepp AlmaWin Mosogatógép öblítő koncentrátummal, A kávé- és teafoltokat AlmaWin Oxigénes fehérítő koncentrátummal TUDJA eltávolítani.

Adagolás: A szennyeződésnek megfelelően 1-1 ½ evőkanálnyi.

Szembe és bőrre kerülése esetén sok vízzel azonnal le kell öblíteni, és a csomagoláson található figyelmeztetéseknek megfelelően kell eljárni.

Kiszerelés: 1250g

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

AlmaWin Öko gépi mosogatószer koncentrátum 1250g