Dr. Chen Yang Chi tapasz 10db
Dr. Chen Yang Chi tapasz 10db
3 330 Ft

Dr. Chen Yang Chi tapasz 10db

3 330 Ft

Méregtelenítő talptapasz, alvás közben távolítja el szervezetből a káros anyagokat.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Budaörs

  Átvehető ma, nyitás: 8:30

 • Központi raktár

  Rendelésre

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető ma, nyitás: 8:30

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Dr. Chen Yang Chi tapasz

Kiszerelés: 10 db tapasz

Méregtelenítő talptapasz

Alvás közben távolítja el szervezetből a káros anyagokat.

Akupunktúrás kezelés tűk nélkül, talpra helyezhető tapasszal! A tradicionális kínai medicina szellemében összeállított hatóanyagok élénkítik a vérkeringést, és megkönnyítik a méreganyagok távozását a szervezetből.

A hagyományos keleti gyógyászat szerint a megbetegedéseket az okozza, hogy az életerő (qi, ejtsd: csí) nem tud szabadon áramolni a testben a meridiánokon keresztül, mert zavaró akadályokba ütközik. Ilyenkor segíteni kell a szervezetnek, hogy megszabaduljon ezektől a tényezőktől.

A tradicionális orvoslás szerint ez kívülről is lehetséges, erre szolgál többek között az akupunktúra vagy a különféle masszázstechnikák. Ez a speciális tapasz a talp akupunktúrás pontjait stimulálva serkenti a vérkeringést, ezáltal felgyorsítja a méregtelenítő folyamatokat. Az este felhelyezett tapasz reggelre megtelik az eltávozott méreganyagokkal.

Vagyis a tapasz úgy működik, mint egy akupunktúrás kezelés, csak éppen tűk nélkül! A hatóanyagok között megtalálhatók az olyan különleges összetevők, mint a természetes, folyékony bambuszesszencia, a turmalin, az eleuthero ginszeng vagy a chitosan. A tapasz emellett természetes ásványi anyagokat, mikroelemeket, L-karnitint, valamint C- és E-vitamint is tartalmaz.

Mikor ajánlott a Dr. Chen Yang Chi méregtelenítő tapasz?

 • a szervezet normál működésének támogatására
 • a méregtelenítő folyamatok megkönnyítésére

Összetevők

Természetes, folyékony bambusz-esszencia, természetes ásványi anyagok, turmalin, Eleuthero-ginseng, mikroelemek, L-Karnitin, chitosan, C- és E-vitamin

Felhasználási javaslat

Helyezzen fel minden este 1-1 tapaszt a talpaira, reggelre megtelik a szervezetünkből kivont méreganyagokkal, és elfeketedik.

Teljes leírás