Dr.Herz Szőlőmag olaj 50ml
Szőlőmag olaj 50ml 100% hidegen sajtolt (Dr. Herz)

1 550 Ft

Szőlőmag olaj 50ml 100% hidegen sajtolt (Dr. Herz)

1 550 Ft

Az akció a készlet erejéig érvényes! Megvédheti az érrendszert a meszesedéstől, erősítheti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Az akció a készletek erejéig érvényes!

Megvédheti az érrendszert a meszesedéstől, erősítheti a vérereket és a hajszálerek falait, ezáltal is csökkentve a trombózisveszélyt.

Hatékonyan befolyásolhatja a vér koleszterin tartalmát, növelheti a "jó" HDL és csökkenti a "rossz" LDL szintet, megelőzve a szívbetegségek kialakulását és a szívinfarktus előfordulási esélyét.

Gazdag bioaktív, antioxidáns anyagokban, bio­avonokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban (az F vitamin egyik alkotója) kloro‑llban, könnyen emészthető és koleszterinmentes. Magas az E-vitamin tartalma. Az antioxidáns hatása 18,4-szer jobb, mint a C vitaminnak, és 50-szer nagyobb, mint az E-vitaminnak.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Szőlőmag olaj 50ml 100% hidegen sajtolt (Dr. Herz)