Új funkciókkal bővült webáruházunk

 

Kedves Vásárlónk!
 
Hogy minél kényelmesebben tudjon vásárolni nálunk, webshopunkat az alábbi új funkciókkal láttuk el:

  1. Online bankkártyás fizetési lehetőség
  2. Pontosabb termékkereső
  3. A terméktulajdonságok alapján profi terméklistaszűrő
  4. Bolti és általános készletinformációk
  5. A kosárnál kuponbeváltási lehetőség


FONTOS VÁLTOZÁS 

A fiókjába ezután nem felhasználónévvel, hanem a regisztráció során megadott e-mail címmel és eddig is használt jelszavával tud belépni! A vásárlás leadásakor fogadja el az új ÁSZF-et, melyet amikor a rendszer automatikusan megnyit, tekerjen le és kattintson a megfelelő helyre! 
 


BŐVEBBEN AZ ÚJ FUNKCIÓKRÓL
 
1. Online bankkártyás fizetés
Webshopunkban a Barion rendszerén keresztül van lehetőség online fizetésre. Válassza ezt az opciót, ha gyorsan, biztonságosan, és kényelmesen szeretne fizetni!

2. Pontosabb termékkereső
Hogy minél könnyebben megtalálja a keresett terméket, finomítottunk keresőnkön. Akár konkrét terméket keres, akár csak böngészne termékeink között, használja bátran megújult keresőnket!

3. Profi terméklista szűrő, terméktulajdonságok alapján
Terméklistaszűrőnket azért hoztuk létre, hogy termékeink tulajdonságai alapján is tudjon webáruházunkban böngészni: szűrhet például a termék márkájára, a hatóanyagok mennyiségére, összetevőkre és így tovább, hogy még könnyebben megtalálhassa az igényeinek megfelelő termékeket.

4. Bolti és általános készletinformáció megjelenítése
Igazán hasznos funkció azoknak, akik vásárlás előtt vannak: ezentúl még pontosabban tudnak informálódni termékeink bolti és általános elérhetőségéről!

5. Kuponbeváltás a kosár oldalon
Még könnyebb a vásárlás és fizetés, hisz a korábbiaktól eltérő módon már nem a megjegyzés rovatba kell írni a felhasználni kívánt kuponkódot, hanem a KUPON mezőbe – aktiválás után pedig a kedvezmény automatikusan levonódik a fizetendő végösszegből.
 
 
Köszönjük, hogy bizalmával megtisztel minket, kellemes vásárlást kíván a Bio Egészség Kft. csapata!