Spirulina alga por 250g (Vitaking)
Vitaking Spirulina alga por 250g

5 070 Ft

Vitaking Spirulina alga por 250g

5 070 Ft

A spirulina alga tökéletes összetételű tápanyag, több vitamint(A, B1, B2, B6, B12, D, E), enzimet(klorofill), ásványi anyagot (kálium, jód, kalcium, magnezium, vas) tartalmaz, mint sok más élelmiszer, ezért használhatjuk táplálékkiegészítőként.
Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Rendelésre

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Spirulina, a tenger ajándéka 
 

A spirulina 18 aminosavat tartalmaz, melyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben. A spiulina sok ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz, vasat, kalciumot, nátriumot, rezet, mangánt, cinket, foszfort, szeléniumot, sok fajta vitamint, nukleinsavat, V linolénsavat, cholin-esterozát, kék algint, poliozát, mannitolt, klorofillt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat,

A spirulina nagy vastartalommal és B 12 vitamin tartalommal rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mint 450 g sóskában, vagy 320 g májban. A spirulina B 12 vitamin tartalma háromszor felülmúlja a májat, ezért jó hatással van a vashiányos megbetegedések és a vérszegénység megelőzésére.

Azokon a helyeken, ahol rendszeresen fogyasztanak algát, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek és sokáig élnek.A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat. A kutatások azt bizonyítják, hogy 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. 

Napi ajánlott mennyiség:

 • 1 mérőkanálnyi (kb. 7 gramm)
  A-vitamin 5000 NE 187.48 %
  Spirulina 7000 mg**

OÉTI bejegyzési szám: 5621/2009

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelzett időpontig.
Forgalmazó: Vitaking Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Vitaking Spirulina alga por 250g