Natur Tanya Szerves koenzim Q10 60db
Natur Tanya Szerves koenzim Q10 60db
4 650 Ft

Natur Tanya Szerves koenzim Q10 60db

4 650 Ft

Fermentációval előállított 60 mg UBIKINON adagonként, a szívben természetes módon is megtalálható koenzim Q10-zel.

 

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

natur tanya szerves koenzim q10

Kiszerelés: 60 db tabletta

Szerves, fermentált koenzim Q10 

Fermentációval előállított 60 mg UBIKINON adagonként, a szívben természetes módon is megtalálható koenzim Q10-zel.

  • fermentált, természetes coq10
  • vegán formulában
  • szójaolaj-mentes termék
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és aromát

A Q10-koenzimről:

  • A Q10 koenzim antioxidánsimmunerősítő hatással rendelkező molekula, melynek elsődleges szerepe az érelmeszedés meggátolása a zsíranyagok erek falán való lerakódásának megelőzése által, valamint a szabadgyökök megkötése és aktivitásának semlegesítése.
  • Sejtgeneráló tulajdonságai miatt a Q10 koenzim (CoQ10) szépségipari termékek kedvelt összetevője is, megtalálható regeneráló arckrémek, kézkrémek és ránctalanító készítmények, alapozók és hajápoló termékek összetevői között is.
  • Az emberi test 30 éves kor felett nem, vagy csökkenő mennyiségben szintetizálja, emiatt célszerű a különböző, Q10 koenzimet tartalmazó ételek fogyasztása mellett  táplálékkiegészítők által pótolni az értékes tápanyagot.

A Q10-koenzim továbbá felgyorsíthatja a metabolizmust, biztosíthatja az emésztéshez szükséges energiát, gyorsíthatja a seb hegedését, védheti az izmok egészségét. Ez az antioxidáns fontos szerepet játszik az energiatermelésben. Növelheti a szellemi valamint a fizikai erőnlétet és a szívizom teljesítményét.

A Q10 életkorral összefüggő csökkenése

A koenzim Q10 szintje az ember létfontosságú szerveiben 19-21 évesen tetőzik, ami arra utal, hogy ez az az élet azon időszaka, amikor a legtöbb energiája van az embernek. Ugyanakkor az idő előrehaladtával, 40 éves kor felett, már szignifikánsan csökken a szintje.

80 éves életkorra a szívben 42,9%-kal, a tüdőben 51,7%-kal, a vesékben 65,3%-kal, a májban 83%-kal csökken a koenzim Q10 koncentrációja, ezért kijelenthető, hogy az ubikinon szupplementációnak kiemelt jelentősége van.

Adagolási javaslat: Napi 1 tabletta, bő folyadékkal lenyelve. A termék használata 30-35 éves kor felett ajánlott.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

összetevők

tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, talkum, zsírsavak magnéziumsói), fermentált koenzim Q10 (UBIKINON), maltodextrin.

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Gyártja: Natur Tanya Doktor Természet Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás