Pödör Stájer weisswurst mustár 130 g
Pödör Stájer weisswurst mustár 130 g
1 100 Ft

Pödör Stájer weisswurst mustár 130 g

1 100 Ft
Stájer weisswurst mustár almával: ezt a némileg strukturált mustárt a kellemes édes íz és a hosszú lecsengésű almazamat teszi ellenállhatatlanná.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Stájer weisswurst mustár almával: ezt a némileg strukturált mustárt a kellemes édes íz és a hosszú lecsengésű almazamat teszi ellenállhatatlanná. Az aranyszínű és fekete mustármagok nemes külsőt kölcsönöznek e Pödör terméknek. Elsőként a tiszta mustár illatát érezzük meg, majd következik friss mustár íze egy enyhe csípősséggel kísérve, melyet a hosszú lecsengésű almaaroma zár le.

Nyomokban mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!

Tárolás:

Fénytől védve, +10 és +25 °C között tárolható. Felbontás után hűtve tárolva 4 hónapig fogyasztható. A folyadék újra bekeverhető.

Forgalmazó: Pödör Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Kiszerelés: 130 g

Teljes leírás