Részletes leírás
Paleolit Blansírozott nyers, egész mandulabél
Kiszerelés: 100 g
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.
A mandula jótékony hatása
A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. Fogyasztása rengeteg betegség, sőt a rák kialakulása ellen is véd.
Mi az a blansírozás?
A blansírozás az előfőzés egyik fajtája, egy rövid ideig tartó hőkezelés.
Először forró vízbe kerül az étel, ám csak nagyon rövid ideig (1-2 perc). Ezt követően pedig jéghideg vízbe teszik át, hogy rögtön lehűljön.
A mandula esetében ez a kezelés lehetővé teszi a magokon található külső, barna színű héj eltávolítását és így csak a csupasz, fehér mandulabél marad.
ÖSSZETÉTEL
Beltartalmi érték 100 grammra vetítve:
- Energia kcal/kJ: 628 kcal / 2593 kJ
- Zsír: 56 g
- ebből telített zsírsavak: 4,5 g
- Szénhidrát: 4 g
- ebből cukrok: 4 g
- Fehérje: 21 g
- Só: <0,1 g
- Rost: 12 g
TOVÁBBI TUDNIVALÓK
Származási hely: USA
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.