Palmfood Fritőzolaj műanyag vödörben 1L
Palmfood Fritőzolaj műanyag vödörben 1L
2 290 Ft

Palmfood Fritőzolaj műanyag vödörben 1L

2 290 Ft
Finomított, fehérített, dezodorált pálmazsír. 100%-ban tiszta növényi, koleszterinmentes zsiradék, mely körülbelül 50-50 %-ban tartalmaz telített és telítetlen zsírsavakat.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

A finomított pálmaolaj nem hidrogenizált, így tökéletesen használható nemcsak sütéshez, de a hagyományos magyar konyha ételeinél is.

Finomított, fehérített, dezodorált pálmazsír. 100%-ban tiszta növényi, koleszterinmentes zsiradék, mely körülbelül 50-50 %-ban tartalmaz telített és telítetlen zsírsavakat. Az olajpálma gyümölcséből nyerik. Mivel nagy a szilárd glicerol tartalma, a finomított pálmazsír egyrészt igen szilárd (olvadáspontja 34-36°C), másrészt rendkívül nehezen oxidálódik, így igen hosszú az élettartama (minimum 24 hónap a gyártástól számítva).

Sütés utáni rendszeres szűrés esetén felhasználhatósága lényegesen meghaladja a napraforgó étolajét, 240°C-t meghaladó füstölési pontja igen kedvező a legkülönbözőbb gasztronómiai alkalmazásoknál is. Használat után nem hagy kellemetlen szagot, mivel nem tartalmaz linolenikus savakat, illetve ezek összetevőit.

Tápérték tartalom 100 g-ban:

EnergiakJ/kcal3700/900

Fehérjeg0

Szénhidrátokg0

Rost vagy élelmi rostg0

Só tartalomg0

Nátriumg0

Hamug0

Zsírg100

Tárolás: +15°C és +20°C közötti hőmérsékleten, lezárt csomagolásban, nedvességtől védett helyen.

Gyártó: Orange Invest Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Palmfood Fritőzolaj műanyag vödörben 1L