Ocutein Allegro szemcsepp 15ml
Ocutein Allergo szemcsepp 15ml
1 571 Ft
1 650 Ft

Ocutein Allergo szemcsepp 15ml

1 571 Ft
1 650 Ft

Segít az allergiás, szénanáthás tünetek enyhítésében. Nyugtató hatással van az égő, viszkető szemre. Kontaktlencsét viselők is alkalmazhatják.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Ocutein Allergo szemcsepp 15ml

Kiszelés: 15 ml

Steril, hidratáló, síkosító és nedvesítő szemészeti oldat folyékony olasz szalmagyopár kivonattal.

Javallatok: Segít az allergiás, szénanáthás tünetek enyhítésében, a szem megnyugtatásában, és a szem viszkető, égő érzésének megszüntetésében. Kontaktlencsével is alkalmazható.

Alkalmazás: Csepegtessen a szemébe egy pár cseppet 2-3 alkalommal naponta, vagy szükség szerint. Kontaktlencse viselésekor, csepegtessen 2-3 cseppet a kontaktlencse behelyezése előtt vagy után.

Összetevők: Olasz szalmagyopár (Helichrysum) kivonat, etilén-diamin-tetra-acetát (EDTA), izotóniás puffer oldat pH 7,2. A termék nem tartalmaz Tiomerzált, Benzalkónium-klóridot

Ellenjavallat: Nem ismert. Ne alkalmazza a termék bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén.

Figyelmeztetések: Irritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon szemész szakorvoshoz. Ne használja, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. A cseppentőt soha ne érintse semmilyen felülethez, beleértve a szemét és a kezét is. Tartsa távol a hőtől, tárolja száraz helyen 5 és 35oC közötti helyen.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás