Ocutein Allergo szemcsepp 15ml
Ocutein Allergo szemcsepp 15ml
2 095 Ft

Ocutein Allergo szemcsepp 15ml

2 095 Ft

Segít az allergiás, szénanáthás tünetek enyhítésében. Nyugtató hatással van az égő, viszkető szemre. Kontaktlencsét viselők is alkalmazhatják.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető 2024. jún. 17., hétfő, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető 2024. jún. 17., hétfő, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető 2024. jún. 17., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Ocutein Allergo szemcsepp 15ml

Kiszelés: 15 ml

Steril, hidratáló, síkosító és nedvesítő szemészeti oldat folyékony olasz szalmagyopár kivonattal.

Javallatok: Segít az allergiás, szénanáthás tünetek enyhítésében, a szem megnyugtatásában, és a szem viszkető, égő érzésének megszüntetésében. Kontaktlencsével is alkalmazható. 

Ellenjavallat: Nem ismert. Ne alkalmazza a termék bármely összetevőjére való túlérzékenység esetén.

alkalmazás

Csepegtessen a szemébe egy pár cseppet naponta 2-3 alkalommal, vagy szükség szerint. Kontaktlencse viselésekor csepegtessen 2-3 cseppet a kontaktlencse behelyezése előtt vagy után.

összetétel

Olasz szalmagyopár (Helichrysum) kivonat, etilén-diamin-tetra-acetát (EDTA), izotóniás puffer oldat pH 7,2. Nem tartalmaz: Tiomerzált és Benzalkónium-klóridot.

Figyelmeztetések: Irritáció esetén hagyja abba a termék használatát és forduljon szemész szakorvoshoz. Ne használja, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. A cseppentőt soha ne érintse semmilyen felülethez, beleértve a szemét és a kezét is. Ne használja a lejárati idő után!

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot. Az első felbontást követően 90 napon belül felhasználandó.

Tárolás: Hőtől távol, száraz helyen, 5 és 35°C között tárolandó.

Forgalmazza: Simply You Hungary Kft.


A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás