Landgarten

  • -13%
  Cikkszám Cikksz. NCK030

  Érezd át te is a fekete csokoládéba merített fagyasztva szárított nyári málna intenzív, gyümölcsös zamatát ebben az ízletes BIO csokoládés desszertben. A BIO étcsokoládé belsejében BIO málnára lelsz. FairTrade termék.

  Kifutó, már csak: 7 db
  860 Ft 990 Ft
  • -13%
  Cikkszám Cikksz. NCK442

  A Landgarten Bio kókusz az egzotikus nyarakra emlékeztet ez a BIO étcsokoládéba mártott, fagyasztva szárított BIO kókuszdió. Ha szereted a kókuszos dolgokat ezt a nasit is imádni fogod. FairTrade termék és pálmaolaj mentes. Vidd magaddal, dobd a táskádba, hogy a nap bármelyik pillanatában fel tudd dobni a hangulatodat!

  Kifutó, már csak: 10 db
  860 Ft 990 Ft
  • -13%
  Cikkszám Cikksz. NCK058

  A sokak által imádott fekete csokoládé és az enyhén savanykás vörös áfonya harmónikus párosa jelenik meg ebben az ízletes BIO csokoládés desszertben. A csökkentett cukortartalmú étcsokoládé belsejében fagyasztva szárított áfonyára lelsz. FairTrade termék.

  Kifutó, már csak: 9 db
  860 Ft 990 Ft
 • Cikkszám Cikksz. NCK2597
  Önállóan is ízletes ropogtatni való, de egy esti családi vagy baráti borozgatás nagyszerű kísérője is lehet. Salátákba is belekeverheted.
  Kifutó, már csak: 5 db
  695 Ft
 • Cikkszám Cikksz. NCK5031

  A közel-kelet ízvilágát idézi fel ez a "humus" fűszerezésű, főtt és zsírmentesen, forró levegővel pörkölt ropogós Landgarten BIO csicseriborsó! Az arab étkezésből megismert csicseriborsónak rengeteg jó tulajdonsága van, ezért érdemes a táplálkozásodat színesíteni vele.

  Kifutó, már csak: 8 db
  690 Ft
 • Cikkszám Cikksz. NCK5055

  Egy igazán különleges ropogtatnivalót kóstolhatsz meg, hiszen enyhén csípős chili és savanykás lime ízesíti a főtt és zsírmentesen, forró levegővel pörkölt ropogós Landgarten BIO csicseriborsót!

  Kifutó, már csak: 9 db
  690 Ft