Holland & Barrett

Holland & Barrett termékkategóriánk kínálatában több, mint 30 vitaminokat, ásványi anyagokat és gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő közül válogathatsz. A Holland & Barrett vállalat nemzetközi szinten nagy népszerűségnek örvend, 16 országban több, mint 1300 Holland&Barrett üzletet tartanak számon. Legnépszerűbb Holland & Barrett termékeink közé tartoznak az Articsóka kapszula, a Vegán Omega-3 kapszula és a Biotin-Haj komplex. Böngészd át Holland & Barrett termékeink listáját!

  Cikkszám Cikksz. GZ2468

  Almaecet komplex tabletta B-vitamin, almapektin és króm kombinációjával.

  Kifutó, már csak: 3 db
  3 690 Ft
  Cikkszám Cikksz. GZ8575

  Komplex szépségvitamin, mely tartalmazza mindazokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek szükségesek a haj, a bőr és a köröm épségének és szépségének megőrzéséhez.

  Kifutó, már csak: 3 db
  5 990 Ft
  Cikkszám Cikksz. GZ9046

  Tartalmazza a bélrendszeri flóra egészségének fenntartásához elengedhetetlen, hasznos bélbaktériumokat, ezáltal hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának helyreállításához.

  Kifutó, már csak: 13 db
  14 990 Ft
  Cikkszám Cikksz. GZ8667

  Antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatóanyagokban gazdag gyógynövény, mely segíthet az emésztőrendszeri és gyomorproblémák kezelésében.

  Kifutó, már csak: 2 db
  4 990 Ft
  Cikkszám Cikksz. GZ9640

  Hatóanyagai fontos szerepet töltenek be a csontok és a fogak egészségének megőrzésében, a normál izomműködés fenntartásában, a szem egészségének fenntartásában.

  Kifutó, már csak: 7 db
  3 990 Ft
  Cikkszám Cikksz. GZ2818

  B-vitaminokat, C-vitamint és ásványi anyagokat tartalmaz. Enyhítheti a fáradtság jeleit, támogathatja az immunműködés megfelelő működését. 

  Kifutó, már csak: 6 db
  3 690 Ft
  Cikkszám Cikksz. GZ7639

  Támogathatja a szervezet természetes immunvédekezését, a húgyúti fertőzések megelőzését. 

  Kifutó, már csak: 5 db
  3 990 Ft