BioCo Magnézium Biszglicinát +B6 vitamin tabletta 90db
BioCo Magnézium Biszglicinát +B6 vitamin tabletta 90db
4 395 Ft

BioCo Magnézium Biszglicinát +B6 vitamin tabletta 90db

4 395 Ft

Teljesen reagált magnézium-biszglicinátot és bioaktív B6-vitamint tartalmaz!

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Központi raktár

  Készleten van a termék

Részletes leírás

BioCo Magnézium-biszglicinát + B6-vitamin tabletta

Kiszerelés: 90 db tabletta
A specifikációban szereplő adatok 1 tablettára vonatkoznak!

Ismerjük meg a terméket!

A készítményben új típusú, magas tisztaságú, 100%-ban teljesen reagált (fully reacted) magnézium-biszglicinát található, mely garantáltan nem tartalmaz magnézium-oxidot. A magas tisztaságnak köszönhetően a termékben használt szerves vegyületformájú magnézium-biszglicinát elemi magnézium tartalma 10-11%. 

A szerves magnéziumot biológiailag aktív, piridoxál-5-foszfát (P-5-P) molekulaformájú B6-vitamin egészíti ki, mely a szervezet számára átalakítás nélkül, azonnal hasznosítható.

 • VEGÁN termék 
 • Laktózmentes
 • Gluténmentes
 • Színezékmentes
 • 100% teljesen reagált (fully reacted), szerves kelát magnézium-biszglicináttal
Adagolás: Felnőtteknek naponta 1-2 tablettát étkezés után, időben elosztva, bő folyadékkal lenyelni.

A BioCo-ról:

 

A BioCo Magyarország Kft. ISO 22000 szabvány és Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelvek szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert működtet. Magyar fejlesztésű és gyártású termék

 

 A „BioCo” bejegyzett cégnevet, és nem ökológiai tanúsítást jelent!

 

Összetevők

magnézium-biszglicinát (fully reacted/teljesen reagált formában); tömegnövelőszer (mikrokristályos cellulóz); fényező anyagok (zsírsavak); csomósodást gátló anyag
(szilícium-dioxid); piridoxál-5-foszfát

Hatóanyagok 1 tablettában: 

 • Magnézium-biszglicinát (fully reacted) 750 mg, melyből magnézium 75 mg
 • B6-vitamin (bioaktív piridoxál-5-foszfát formában): 0,7 mg

további tudnivalók

Nettó tömeg: 108 g / 90 db

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a doboz alján!

Tárolás: A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (15-25 °C között)! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! 

Gyártja és forgalmazza: BioCo Magyarország Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.


Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

BioCo Magnézium Biszglicinát +B6 vitamin tabletta 90db