BioMenü BIO KAKAÓMASSZA tallér perui 125 g
BioMenü BIO KAKAÓMASSZA tallér perui 125 g
2 195 Ft

BioMenü BIO KAKAÓMASSZA tallér perui 125 g

2 195 Ft

A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine).

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Szent István körút

    Átvehető 2024. jún. 24., hétfő, nyitás: 7:30

  • Bartók Béla

    Átvehető 2024. jún. 24., hétfő, nyitás: 7:30

  • Fény utcai piac

    Átvehető 2024. jún. 24., hétfő, nyitás: 7:30

  • Rákóczi út

    Átvehető 2024. jún. 24., hétfő, nyitás: 7:30

  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Pólus Center

    Átvehető ma 19:00-ig

  • Budaörs

    Átvehető 2024. jún. 24., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

BioMenü BIO perui KAKAÓMASSZA tallér

Kiszerelés: 125 g

A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.

Egy igazán egészséges csokoládé, tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is.

  • Jó közérzetet, frissességet biztosíthat
  • Támogathatja az egészséges szív-és érrendszert
  • Csökkentheti a depressziót
  • Stressz oldó hatású lehet
  • Gyulladásgátló hatású lehet
  • Csökkentheti a vércukorszintet
  • Elősegítheti a az egészséges bőr, köröm és haj fejlődését
  • Használható bőr problémák leküzdésére, beleértve az ekcémát és a pikkelysömört

Bio, vegán, természetes anyagokból, GMO mentes, Antiallergén, Tartósítószermentes, Mesterséges színezékmentes, Cukormentes, Élelmi rostban gazdag, Fehérjeforrás, Hozzáadott nátriumot / sót nem tartalmaz.

A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják.

A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában az egészségünknek is rendkívül jót tehet. A BioMenü perui KAKAÓMASSZA tallér egy ízletes szupertáplálék, rendszeres fogyasztása segíthet szívműködési-, hangulati- és szellemi problémák enyhítésében.

ÖSSZETÉTEL

Összetevők: bio kakaó massza

Átlagos tápérték adatok 100 g termékben:

  • Energiatartalom: 618 Kcal
  • Zsír: 53,3 g
    • telített zsírsavak: 32,5 g
  • Szénhidrát: 16,7 g
    • ebből cukrok: 0,5 g
  • Fehérje: 14 g
  • Só: 0,1 g
  • Élelmi rost: 11,9 g

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelezett időpontig.

Származási hely: Peru
Forgalmazó: Caleido IT-Outsource Kft.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Mire jó a kókuszolaj? Bőrápolás, natúr kozmetikumok

A kókuszolaj egy sokoldalúan felhasználható, értékes hatóanyagokban gazdag növényi olaj. A konyhában és a szépségápolásban egyaránt felhasználhatjuk, fontos azonban tisztában lennünk, melyik felhasználási célra melyik kókuszolaj-típus a legjobb választás. Írásunkban összegezzük a különféle kókuszolajok legfontosabb tulajdonságait és tippeket adunk a kókuszolaj házi felhasználására - kulináris és bőrápolási célokra!

Kókuszolaj arcápoláshoz - illusztráció Bőrápolás, natúr kozmetikumok

Természetes hajápoló, hidratáló testápoló, valamint kiváló alternatíva a tápláló, éjszakai arcmaszk helyett - ígérik a kókuszolajat népszerűsítő blogoldalak, cikkek, fórumok. S bár a kókuszolaj valóban számos bőrtápláló összetevőt tartalmaz és sokféle módon felhasználható, érdemes azonban minden, az interneten fellelhető szépségápolási praktikát első körben szkeptikusan fogadni.