Részletes leírás
BioMenü BIO perui KAKAÓMASSZA tallér
Kiszerelés: 125 g
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.
Egy igazán egészséges csokoládé, tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is.
- Jó közérzetet, frissességet biztosíthat
- Támogathatja az egészséges szív-és érrendszert
- Csökkentheti a depressziót
- Stressz oldó hatású lehet
- Gyulladásgátló hatású lehet
- Csökkentheti a vércukorszintet
- Elősegítheti a az egészséges bőr, köröm és haj fejlődését
- Használható bőr problémák leküzdésére, beleértve az ekcémát és a pikkelysömört
Bio, vegán, természetes anyagokból, GMO mentes, Antiallergén, Tartósítószermentes, Mesterséges színezékmentes, Cukormentes, Élelmi rostban gazdag, Fehérjeforrás, Hozzáadott nátriumot / sót nem tartalmaz.
A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják.
A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában az egészségünknek is rendkívül jót tehet. A BioMenü perui KAKAÓMASSZA tallér egy ízletes szupertáplálék, rendszeres fogyasztása segíthet szívműködési-, hangulati- és szellemi problémák enyhítésében.
ÖSSZETÉTEL
Összetevők: bio kakaó massza
Átlagos tápérték adatok 100 g termékben:
- Energiatartalom: 618 Kcal
- Zsír: 53,3 g
- telített zsírsavak: 32,5 g
- Szénhidrát: 16,7 g
- ebből cukrok: 0,5 g
- Fehérje: 14 g
- Só: 0,1 g
- Élelmi rost: 11,9 g
TOVÁBBI TUDNIVALÓK
Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson / terméken jelezett időpontig.
Származási hely: Peru
Forgalmazó: Caleido IT-Outsource Kft.
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.