Naturmind tápióka gyöngy 500g
Naturmind tápióka gyöngy 500g
1 030 Ft

Naturmind tápióka gyöngy 500g

1 030 Ft

A tápióka gyöngy alapanyagát a tápiókalisztet a maniókagyökérből nyerik. Japán gyöngynek is szokták nevezni, jópofa, apró buborékokhoz, vagy nagyobb szemű kaviárhoz hasonlít, a csúcskonyhákban is szívesen használják.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Szent István körút

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

  • Fény utcai piac

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

  • Budaörs

    Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

A tápiókához a durván őrölt gyökérből nyerik ki az értékes tápanyagot és nedves állapotban forró lapon szárítják. Dél-Amerikában és általában a trópusokon fontos néptáplálék, Európában is ismerik, gyermekek és betegek táplálására alkalmas ételt.

A tápiókagyöngy alapanyagát a tápiókalisztet a maniókagyökérből nyerik. Japán gyöngynek is szokták nevezni, jópofa, apró buborékokhoz, vagy nagyobb szemű kaviárhoz hasonlít, a csúcskonyhákban is szívesen használják.

A tápiókagyöngy kiváló kocsonyásító és sűrítő anyag, amelyből könnyedén készíthetünk nagyszerű pudingokat is. Könnyedén felhasználható gluténmentes alapanyag.

Tápanyagtartalom (100g-ban):

- Energiaérték: 1498 KJ / 358 kcal
- Fehérje: 0 g
- Szénhidrát: 80 g
- Zsír: 0 g

Összetevők:

- tápióka* (=manióka*) keményítő *

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Probiotikumok Emésztőrendszer támogatása

A probiotikumok az egészséges bélflórában természetes módon jelen lévő, hasznos baktériumok. Egysejtű organizmusok, melyek feladata a bélflóra egyensúlyának fenntartása, a vitaminok és tápanyagok bélfalon keresztül való felszívódásának elősegítése és az immunrendszer egészségének megőrzése.