Részletes leírás
Dénes Natura Hajdina natur hántolt
Kiszerelés: 250g
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.
A hajdina táplálkozási szempontból rendkívül értékes. Gazdag fehérjében, rostokban, ásványi anyagokban és vitaminokban. Felhasználása sokféle ételben elterjedt. Gyakran használják például köretként vagy salátákhoz. Az elkészítése egyszerű: a magokat általában előfőzik, majd hozzáadhatók más összetevőkhöz és fűszerekhez ízlés szerint.
A hajdina rendkívül tápláló és jótékony hatású lehet az egészségre. A rosttartalma segíthet az emésztés szabályozásában, a vércukorszint stabilizálásában és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentésében. Ezenkívül a hajdina gazdag antioxidánsokban is, amelyek segíthetnek az immunrendszer erősítésében és a szervezet védekezőképességének növelésében.
Összességében a hajdina sokoldalú és tápláló gabonaféle, amelyet ételekben és receptekben könnyen fel lehet használni. Kiváló választás lehet az egészségtudatos étrendben, és hozzájárulhat az általános jólléthez és egészséghez.
Felhasználási javaslat
Válogatás és átmosás után kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük.
Csíráztatás: 8 óra áztatás és 3-4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható.
ÖSSZETÉTEL
Összetevők: 100% natúr, hántolt hajdina
Allergének a termékben: nyomokban glutént tartalmazhat
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia 1448 kJ (346 kcal)
- Zsír 2,7 g
- amelyből telített zsírsavak 0 g
- Szénhidrát 63,3 g
- amelyből cukrok 0 g
- Fehérje 12,6 g
- Rost 5,9 g
- Só 0,01 g
TOVÁBBI TUDNIVALÓK
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Származási hely: Lengyelország
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.