Lamkshy Cayenne bors őrölt 30g
Lamkshy Cayenne bors őrölt 30g

265 Ft

Lamkshy Cayenne bors őrölt 30g

265 Ft

A finomra darált őrleménybe belekerülnek a magok és a magléc is, ezért nagyon csípős, nagyon pikáns fűszer.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

A finomra darált őrleménybe belekerülnek a magok és a magléc is, ezért nagyon csípős, nagyon pikáns fűszer. A borsot tartalmazó étrend segíti a hasfájás, a görcsök és a bélszelek megelőzését. Serkenti az emésztést és megóvja a gyomor nyálkahártyáját. Megtalálható benne a kapszaicin, ami kitisztítja az orrot és a tüdőket a váladéktól. Megelőzi a fekélyek kialakulását. Elősegíti a fogyást, azáltál, hogy csökkenti a túlzott étvágyat. Védelmet nyújt a fertőzésekkel szemben.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Lamkshy Cayenne bors őrölt 30g