Euro Vanille Bourbon vanília kivonat 75 ml
Euro Vanille Bourbon vanília kivonat 75 ml
4 160 Ft

Euro Vanille Bourbon vanília kivonat 75 ml

4 160 Ft

Nem tartalmaz adalékanyagokat, karamellt, színezéket és tartósítószereket. Bármilyen cukrászsütemény, fagylalt, krémek és kekszek elkészítéséhez kiválóan alkalmazható.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

  • Budaörs

    Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Euro Vanille Bourbon vanília kivonat
Kiszerelés: 75 ml

Az Euro Vanille Bourbon vaníliája nem tartalmaz adalékanyagokat, karamellt, színezéket és tartósítószereket. Aromás profilját a gyümölcs és a szőlő jegyei adják. Alkalmazhatjuk fagylaltok, krémek, cukrászsütemények, kekszek készítésére, intenzív, finom ízével bármilyen cukrászsütemény elkészítéséhez ideális választás.

összetevők

Cukor, Bourbon vanília sűrítmény (2,9%), karamell (víz, cukor), vanília magok (0,6%).

TOVÁBBI TUDNIVALÓK

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekektől elzárva.

Forgalmazza: Discovery Bliss Kft.

Származási hely: Franciaország


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a  webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Fűszerek Egészséges táplálkozás

Kínai ötfűszer, tikka masala, arab kávéfűszer - csupán néhány a 14 új fűszer- és fűszerkeverék termékeink közül, melyeket a Multi4U márkanév alatt megtalálsz! Írásunkban bemutatjuk legújabb termékeinket és megosztunk néhány finom és egészséges receptet. - Reméljük, Neked is beválnak! :)