Balneo Sal Parajdi fürdősó - Natúr 100% természetes 1000g
Balneo Sal Parajdi fürdősó - Natúr 100% természetes 1000g
1 395 Ft

Balneo Sal Parajdi fürdősó - Natúr 100% természetes 1000g

1 395 Ft

Minden bőrtípuson alkalmazható, lazító, nyugtató hatású parajdi fürdősó. Részleges fürdőhöz (kéz, lábfej, könyök) is alkalmazható!

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Budaörs

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Szent István körút

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Rákóczi út

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

 • Pólus Center

  Átvehető ma, nyitás: 10:00

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma, nyitás: 7:30

Részletes leírás

balneo sal parajdi fürdősó - 100% természetes
nettó tömeg: 1000 g

Használati utasítás: Oldjon fel egy kád meleg (37°C körüli hőmérsékletű) vízben 0,5 kg fürdősót. Minél magasabb a só koncentrációja, annál nagyobb a relaxációs és gyógyító hatás. Merüljön a sós vízbe 15-30 percig, majd fürdés után ne öblítse le a testét, hagyja megszáradni vagy itassa le róla a vizet. A tökéletes hatás eléréséhez a fürdő után pihenjen betakarózva egy órán át. Részleges fürdőt is alkalmazhat (kézre, lábfejre, könyökre), ilyenkor elegendő 100 g sót feloldani kisebb mennyiségű (10 dl) vízben. Ezt az oldatot alkalmazhatja bedörzsölésre is. Egy fürdőkúra időtartama 6 hét, heti 4-5 alkalommal használja, majd csökkentse a fürdők gyakoriságát. A fürdősó minden bőrtípusra használható. 

Ellenjavallatok: A fürdősó alkalmazása ellenjavallt várandósság alatt, illetve nyílt seb és égett bőrfelület esetén. Amennyiben valamilyen szív- és érrendszeri betegsége van, a fürdősó alkalmazása előtt konzultáljon szakorvossal! 
Figyelmeztetés: A fürdősó csak külsőleg használható! Szem nyálkahártyára ne kerüljön!

Kellemes fürdőzést kívánunk!

összetevők

Természetes só, magnézium-szulfát, nátrium-hidrogén-karbonát.

további tudnivalók

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.

Tárolás: Száraz helyen, gyermekektől elzárva.

Gyártja: SC Balneo Sal S.R.L.


Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.

Teljes leírás