Xilovit Protect fogkrém (xilittel) mentol ízű 100 ml (Madal Bal)
Xilovit Protect fogkrém (xilittel) mentol ízű 100ml (Madal Bal)

850 Ft
990 Ft

Xilovit Protect fogkrém (xilittel) mentol ízű 100ml (Madal Bal)

850 Ft
990 Ft

A Xilovit fogkrém nagy mértékben (27%) tartalmaz xilitet, ami természetes módon segítheti fogaink egészségének megtartását.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

  • Fény utcai piac

    Átvehető 2022. máj. 26., csütörtök, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Xilovit fogkrém 100ml mentolos

magas xilittartalmú (27%) fogkrém, fluormentes

Összetétel: 
víz, xylitol, kovasav, szorbitol, glicerin, aroma, sodium benzoate, szódium metil cocoyl taurát, kálcium glicerofoszfát, sodium lauryl sulfate, Cl77891, cellulóz gumi, kálcium laktát, isopropyl myristate, carum petroselinum seed oil, sztívia levél/szár kivonat, aloe barbadensis kivonat, eugenol, cinnamal, limonene. Fluoridmentes.

Felhasználás: 
Felnőttek és két évnél idősebb gyermekek használhatják. Étkezés után kefélje alaposan át a fogait, naponta legalább kétszer, vagy fogorvosa ajánlása szerint.

A Xilovit fogkrém nem tartalmaz fluort, és "gyermekbiztos". Lenyelése nem ártalmas.

A Xilovit fogkrém nagy mértékben (27%) tartalmaz xilitet, ami természetes módon segítheti fogaink egészségének megtartását. A száj pH-értékét stabilan tartja, mert a fogszuvasodást okozó baktériumok a xilit jelenlétében nem képesek szaporodni. A xilit segítheti az ásványi anyagok visszaépülését a fogakba.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Xilovit Protect fogkrém (xilittel) mentol ízű 100ml (Madal Bal)