Részletes leírás
Bulkshop Borsófehérje granulátum
kiszerelés: 150 g
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak.
A borsófehérje-granulátum sárgaborsóból készül, és kitűnő választás a növényi fehérjebevitelre. A granulátum 100 g termék esetén 55 g vegán fehérjét tartalmaz, emellett magas a rosttartalma. A borsófehérje-granulátum darált hús helyettesítésére szolgál. Kiválóan alkalmas rakott, töltött ételekhez, fasírthoz, bolognai raguhoz. Használata egyszerű: elkészítés előtt beáztatjuk, majd a vizet leöntjük, és kinyomkodjuk.
A borsófehérje-granulátum előnyei:
- Nem tartalmaz tejet, laktózt vagy szóját.
- A borsófehérje jó választás az állati fehérjék helyett, vele ugyanúgy lehet pl. izmot építeni, fehérjét pótolni.
- A borsófehérjét a szervezet könnyen emészti és jól hasznosul.
- A borsófehérje nagyjából 20%-ban tartalmaz elágazó láncú aminosavakat (BCAA-t), ezek az izomépítéshez és erőkiejtéshez nélkülözhetetlenek (név szerint: leucin, izoleucin és valin).
- Koleszterin- és telített zsírsav mentes, így tökéletes választás az állati eredetű élelmiszerekkel szemben.
- A borsófehérje-granulátum magas rosttartalmú. 100g granulátum 15,5g rostot tartalmaz. A rostfogyasztás jó hatással van az emésztésre.
összetevők
Texturált borsófehérje.
Nyomokban glutént, mogyoró- és dióféléket, valamint szezámmagot tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100 g termék esetén:
- Energia: 1545 kJ/367 kcal
- Zsír: 5 g
- - amelyből telített zsírsavak: 0,9 g
- Szénhidrát: 17 g
- - amelyből cukor: 3,5 g
- Fehérje: 55 g
- Só: <0,03 g
további tudnivalók
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.
Tárolás: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.
Forgalmazó: Discovery Bliss Kft.
Származási hely: Norvégia
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.