Ezzel szűrve: Konjac liszt

Homoktövis termékek

A homoktövis bogyója kiemelkedő a C-vitamin tartalommal rendelkezik, tízszer nagyobb mennyiségben tartalmazza, mint a citrom. A homoktövisbogyó azonban nemcsak emiatt egészséges, hiszen tartalmaz még vízben oldódó B-vitamint, zsírokban oldódó A-provitamint és E-vitamint, sőt kalciumhoz kötődő savakat is. Magasabb arányban tartalmaz E-vitamint, mint a búza, kukorica és szójabab. A bogyónak a magja is hasznos, mivel fontos olajokat is tartalmaz. 

A homoktövis termését tibeti gyógyítók már több mint ezer éve alkalmazzák. Közreműködhet az immunrendszer védelmében és erősítésében, de kedvezően hathat a gyomor- és nyombélfekélyekre is, támogatja a májat. Magas C-vitamin-tartalma miatt nagyon jó a meghűléses betegségek megelőzésére. Emellett fokozza a szervezet ellenálló képességét, gyulladáscsökkentő és öregedésgátló anyagként is híres. Speciális zsírsavösszetétele révén csökkentheti a vér koleszterinszintjét, s így lassítja az érelmeszesedési folyamatok kialakulását. Növelheti a légúti fertőzésekkel szembeni ellenállást. 

  • Cikkszám Cikksz. DT0778
    A homoktövis magjának őrleménye, mintegy 180 féle aktív hatóanyagot tartalmaz, melyek egymás hatását felerősítve, szinergikusan járulnak hozzá egészségünk védelméhez.
    Rendelésre
    2 440 Ft