Részletes leírás
mizuna-vörös csíráztatásra
(japán mustárspenót)
Kiszerelés: 200 g
A Mizuna vörös csíráztatásra 200 g egy különleges, magas tápanyagtartalmú termék. A mizuna egy japán salátafajta, mely számos hagyományos japán étel elkészítésénél felhasználható. A vörös mizuna magas antioxidáns tartalommal rendelkezik, ezáltal segítséget nyújthat szervezetünk ellenállóképességének megőrzésében. Az alacsony kalóriatartalmú növények hozzájárulhatnak az egészséges testsúly megőrzéséhez is. A Mizuna vörös csíráztatásra 200 g-os termékünket frissen őrlik és csomagoljuk, így biztonságosan fogyasztható. Kiváló ízesítője lehet salátáknak és zöldséges ételeknek.
TERMÉKJELLEMZŐK ÉS TUDNIVALÓK A CSÍRÁZTATÁSRÓL
- Latin megnevezés: Brassica campestris japonica rubra
- Szín: zöld levél és zöld csíra. Mikrozöldként vöröses színű levele lesz.
- Íz: friss, különleges, enyhén mustáros karakter
- Csíráztatás: 6 óra áztatás után
- Csírázási idő: 7-10 nap
- Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás.
- Fontos, hogy a nap folyamán ne álljanak vízben a magvak, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!
- A csírázott termékről további képeket talál a fotóra kattintva.
további tudnivalók
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson feltüntetett időpontot.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen.
Forgalmazza: Dénes-Natura Kft.
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.