Bavicchi Bio Hajdina csíráztatáshoz 90g
Bavicchi Bio Hajdina csíráztatáshoz 90g
650 Ft

Bavicchi Bio Hajdina csíráztatáshoz 90g

650 Ft

Értékes vitaminokban (B, C, E) és ásványi anyagokban (vas, foszfor, magnézium) gazdag, csíráztatható bio hajdina mag.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

BAVICCHI Hajdina  BIO CSÍRÁZTATÁSHOZ

Kiszerelés: 90 g

Értékes hatóanyagainak köszönhetően a hajdina segítséget nyújthat a roborálásban és a lúgosításban, az agy serkentésében és az érfalak erősítésében. Minek köszönheti sokoldalú hatásait? Lássuk, milyen értékes anyagok találhatók a hajdinában!

  • C-vitamin
  • B-vitaminok
  • E-vitamin
  • Vas
  • Foszfor
  • Kálium
  • Magas fehérjetartalom

A hajdina csíráját akár főételként is felhasználhatjuk, értékes adalékként hozzáadhatjuk továbbá a kenyér tésztájához.

Miért érdemes csíráztatni? A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.

Ez a tápanyagtartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán víz, levegő és megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.​​​​​​

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Áztatási idő: 8-12 óra

Öblítés: naponta 2-3-szor

Csíráztatási idő: 10-12 nap

Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig.

A BAVICCHI MÁRKÁRÓL - ORGANIKUS EVOLÚCIÓ

A cég 1896-ban alapult, s még ma is családi vállalkozásként működik. Francesco és Dario Bavicchi, a cég elnöke, illetve ügyvezető igazgatója a vállalkozók harmadik és negyedik generációját képviselik, munkájuk során nap mint nap folytatják izgalmas utazásukat a természet bűvöletében.

A Bavicchi márkanév több, mint 120 év elteltével is a kiváló, bio minőségű magok széles skálájáról ismeretes, amit innovatív céghozzáállás jellemez. Mivel folyamatosan javítják termékeik minőségét, tartalom és csomagolás tekintetében egyaránt, azt a szakma és a piac is nagyra értékeli. Organikus csíráztatni való magjaik GEO márkanévvel a bio magok teljes választékát nyújtják a tudatosan, egészségesen táplálkozók számára. GEO termékeiket több mint 40 országban árusítják, ahol a GEO vezető márkanév.
 

Teljes leírás