Karpal Akut masszírozó krém 50ml
Karpal Akut masszírozó krém 50ml
2 090 Ft
2 490 Ft

Karpal Akut masszírozó krém 50ml

2 090 Ft
2 490 Ft

A Karpal Akut egy orvostechnikai eszköz kéztő alagút szindrómával küzdő betegek kezeinek masszírozására.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció

Kifutott termék

A termék értékesítése megszűnt webshopunkban

Részletes leírás

Karpal Akut masszírozó krém 50 ml

Kiszerelés: 50 ml

 

A Karpal Akut egy orvostechnikai eszköz kéztő alagút szindrómával küzdő betegek kezeinek masszírozására.

A Karpal Akut a növényi kivonatoknak (orvosi veronika, mezei szurló, orvosi szemvidítófű és közönséges komló), valamint a masszázsnak köszönhetően csökkenti a kézfájdalmat és javítja az ujjak érzékenységét.

 

  • Az orvosi veronika-kivonat és a benne található természetes anyagok (iridoid glikozidok) gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek.
  • Az orvosi szemvidítófű-kivonat bizonyíthatóan jelentős gyulladásgátló hatást mutatott, gátolja a gyulladásos mediátorok és citokinek képződését.
  • A szintén gyulladásgátló hatású mezei zsurló lokálisan alkalmazva csökkenti a gyulladás tüneteit.
  • A közönséges komló és a benne található kloroglukinolszármazék kísérletileg magas gyulladásgátló hatást mutattak ki, amennyiben lokálisan alkalmazzák. Csökkentik a gyulladás tüneteit, mint például a bizsergés.
  • A rozmaring illóolaj, és természetes alkotóelemei (karizonsav és karnizol) gátolják a gyulladást és csökkentik a fájdalmat.
  • A rozmaring illóolaj bizonyítottan segíti a gyulladásgátló és fájdalomcsillapító hatóanyagok bejutását a bőrön keresztül.

 

Alkalmazás: A készítmény lokálisan alkalmazandó. Vigyen fel kellő mennyiségű krémet, és körkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrbe a csukló és az alkar belső oldalán! Ajánlott minimum napi kétszeri használat, szükség esetén többször is ismételhető, de legfeljebb napi öt alkalommal. Figyelmeztetés: Ne alkalmazza sérült bőrfelületen, nyálkahártyán, szem körül és a mellek területén! Ne használja a terméket valamelyik összetevőre való túlérzékenység esetén! Ne használja az ajánlott fogyasztási idő lejárta után! Gyermekek nem alkalmazhatják!

 

Összetevők

Víz, etanol, kendermagolaj, dimetil-polisziloxán, etilcellulóz, propilénglikol, orvosi veronika-kivonat (veronica o_ cinalis), mezei zsurló-kivonat (equisetum arvense), orvosi szemvidítófű-kivonat (euphrasia o_ cinalis), közönséges komló-kivonat (humulus lupulus), kaprilsav, glicerol-monosztearát, kaprilglikol, mentol, poliakrilsav, rozmaring-olaj, metil-metakrilát, nátrium-hidroxid.

További tudnivalók a termékről

Forgalmazó: Simply You Hungary Kft.

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagoláson jelzett időpontot.

Tárolás: Száraz, fényvédett helyen, 15 és 25 °C közötti hőmérsékleten, gyermekektől elzárva tárolandó. Közvetlen napfénytől és erős sugárzástól távol tartandó. Felbontás után 6 hónapig felhasználható.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

Teljes leírás