Részletes leírás
paleolit Aszalt mangó szelet
Kiszerelés: 100g
A specifikációban szereplő mennyiségek 100 g termékre vonatkoznak. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
A termék speciális aszalási eljárással készül, melynek lépései az alábbiak:
1. lépés: A friss gyümölcs szárítása: Ebben a lépésben a gyümölcsből kivonják a levét, amely az adott gyümölcsfajtából származó természetes cukrokat tartalmaz.
2. lépés: A kapott gyümölcslé felforralása: Az első lépésben kapott gyümölcslevet a benne lévő víz egy részének elpárologtatásával koncentrálják. Ez a lépés növeli az egyes szénhidrátok, különösen a fruktóz százalékos arányát.
3. lépés: Az aszalt gyümölcsöt, amelyből a levet nyerték, beáztatják a megnövelt fruktózkoncentrációval rendelkező gyümölcslébe. Ozmotikus nyomás hatására a gyümölcs magába szívja a fruktóz egy részét az említett koncentrált gyümölcsléből.
Bár az aszalvány nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, kizárólag a gyümölcsben alapból is megtalálható fruktózt, az aszalási eljárás következtében mégis magasabb lesz a cukortartalma, mint a friss gyümölcsnek.
A mangó a következő jótékony hatásokkal nyújthat segítséget:
- fogyasztásával elkerülhető a meghűlés,
- megelőzi a fertőzéseket,
- serkenti a gének átörökítő képességét a sejtmagokban,
- fokozza a fehérjeszintézist,
- nyugtatja az idegeket, elősegíti az alvást,
- jó hatású stresszhelyzetben (már 1 mangó is érezhető eredményt hoz),
- egészséges színt ad a bőrnek, hajnak,
- hormonaktiváló (pajzsmirigy)
- javítja a látást, farkasvakságot,
- védi a nyálkahártyát,
- segíti a sejtlégzést,
- csökkenti a szabadgyökök és más sejtkárosító anyagok hatásait
ÖSSZETÉTEL
mangó (100 %)
TOVÁBBI TUDNIVALÓK
Származási hely: Ecuador
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Forgalmazó: PALEOCENTRUM Kft.
Az oldalunkon lévő adatokat folyamatosan frissítjük, törekszünk arra, hogy naprakészek legyenek. Szeretnénk felhívni azonban a figyelmet, hogy ennek ellenére a webshopon szereplő adatok (beleértve a termékfotókat, tápérték-, összetétel-, és allergén információkat is) csak tájékoztató jellegűek, a tényleges értékek eltérhetnek az élelmiszerek természetéből adódóan. A friss, aktuális információkat a termékek csomagolásán találják meg.