Kategóriák
Bioegészség kft 0 termék

Keres: sörélesztő

Rendezési mód:

Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva! Összetevők: inaktív szárított élesztő

Listaár: 565 Ft
Kedvezményes ár:
480 Ft

Jótékony hatással van a fizikai erőnlétre, nagyban hozzájárul a haj, a körmök és a bőr egészségéhez.

Listaár: 660 Ft
Kedvezményes ár:
575 Ft

A sörélesztőben fellelhető ásványi anyagok és vitaminok segíthetik a körmök, a szép haj és az egészséges bőr megőrzését.

Listaár: 1 095 Ft
Kedvezményes ár:
995 Ft

A sörélesztőnek magas a fehérje koncentrációja, vitaminokban - főleg a B-vitamin fajtái -, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag.

Listaár: 1 145 Ft
Kedvezményes ár:
995 Ft

A készítmény szedése elsősorban a nehéz fizikai munkát végző, a betegség után lábadozóknak ajánlott.

Listaár: 1 235 Ft
Kedvezményes ár:
1 095 Ft

A fontos szerepet játszhat a csontozat és a fogazat rendes felépítésében, a normál és egészséges idegátvitel és izomműködés megőrzésében és a normális véralvadásban.

Listaár:
1 095 Ft

Hajhullásra és a bőr különböző problémáira ajánlott készítmény. A termék szárított, inaktivált sörélesztőből B1- és B2-vitaminok hozzáadásával, adalékanyagok nélkül készül. A hozzáadott B1-vitamin jótékonyan egészíti ki az élesztő élettani hatását. A söré

Listaár: 1 205 Ft
Kedvezményes ár:
1 095 Ft

Nagyban hozzájárulhat a haj, a körmök és a bőr egészségéhez, ásványi anyagokban és nyomelemekben bővelkedik, glutén- és allergénmentes üzemben csomagolt.

Listaár: 1 450 Ft
Kedvezményes ár:
1 320 Ft

Levesek, szószok, szendvicsek, tészták, rizs-ételek, főzelékek, müzlik ízesítéséhez. Hidegen sajtolt olajjal és fűszerekkel összekeverve, finom krémként pirítósra kenhető, ami egyben ízletes és egészséges.

Listaár: 1 535 Ft
Kedvezményes ár:
1 395 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.