Kategóriák
Bioegészség kft 0 termék

Keres: béta karotin

Rendezési mód:

A termékben lévő hatóanyagok hozzájárulhatnak a haj, bőr és köröm egészségének fenntartásához.

Listaár: 1 345 Ft
Kedvezményes ár:
1 170 Ft

Az A vitamin hiány megelőzésére alkalmas. A szem és a bőr egészségét (védi a bőrt a káros UV sugárzástól) óvja a károsító hatásoktól.

Listaár:
1 540 Ft

A Béta-karotin az A-vitamin igen aktív elővitaminjaként ismert karotinoid. A cink hozzájárulhat a bőr normál állapotának fenntartásához, valamint részt vehet az A-vitamin normál anyagcseréjében.

Listaár: 2 330 Ft
Kedvezményes ár:
2 025 Ft

A bétakarotin az A-vitamin előanyagaként védi a bőrt az UV sugárzással szemben és késlelteti öregedését, segíti a szem egészségénak megőrzését.

Listaár:
2 190 Ft

Napi egy kapszula bétakarotin hozzájárul a bőr egészségének megtartásához, véd a káros napsugarak ellen. Fokozza a bőrpigmentek termelését, így az egészséges barnulást is megkönnyíti.

Listaár:
2 205 Ft

A Béta-karotin fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a szemek és a bőr egészségének támogatására, és ezek normál állapotának fenntartására.

Listaár: 2 635 Ft
Kedvezményes ár:
2 290 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.