Kategóriák
Bioegészség kft 0 termék

Keres: Hialuronsav

Rendezési mód:

A rendszeres arcpakolás használatával elősegíthetjük a bőrsejtek megújulását.

Listaár:
2 400 Ft

A Hyaluronsav kapszula alkalmazása olyan 30 év feletti nők és férfiak számára ajánlott, akik odafigyelnek a haj, köröm és porcok egészségének támogatására, és a fiatalos, rugalmas bőr fenntartására.

Listaár: 2 980 Ft
Kedvezményes ár:
2 590 Ft

A hialuronsav vízmegkötő adottsága szinte egyedülálló és ennek hála fontos szerepet tölt be az ízületek mozgathatóságának fenntartásában.

Listaár: 3 375 Ft
Kedvezményes ár:
2 935 Ft

A hialuronsav és a kollagén az emberi szövetekben megtalálható anyagok. Mára számos kozmetikai termékben használják őket, mint közkedvelt összetevőket, hiszen fontos építőanyagai a bőrnek.

Listaár: 3 415 Ft
Kedvezményes ár:
2 970 Ft

Hialuronsav az emberi szervezetben - a szemben, a bőrszövetben, az izmokban, az ízületekben - természetesen megtalálható anyag, mely nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik.

Listaár: 3 990 Ft
Kedvezményes ár:
3 230 Ft

A hialuronsav tabletta nagy mennyiségben tartalmaz hialuronsavat (100 mg/tabletta), ezzel segítve hozzá a szervezetben lévő hialuronsav mennyiségének pótlásához.

Listaár: 4 280 Ft
Kedvezményes ár:
4 190 Ft

A WTN hialuronsav kapszula bőrfeszesítés növelésére biztosítja a nélkülözhetetlen tápanyagokat bőröd számára! Mindezek belülről fejtik ki csodás hatásukat, és hatékonyan ápolják-táplálják ismét üdévé váló bőröd.

Listaár:
6 480 Ft

A termék hatóanyagai, a hyaluronsav és a metil-szulfonil-metán (MSM) hozzájárulhatnak az izületek normál működésének fenntartásához, segíthetik a porc egészséges szerkezetének megőrzését.

Listaár: 7 255 Ft
Kedvezményes ár:
6 595 Ft

A WTN Randikrém - hialuronsav krém karikás szem ellen rövid- és hosszú távon is kifejti kedvező hatását. A bőr szárazságától függően akár teljesen kiválthatja a hidratáló és öregedésgátló arckrémek használatát.

Listaár:
8 567 Ft

A termék hatóanyagai támogathatják az ízületek normál működésének fenntartását, segíthetik a porc egészséges szerkezetének megőrzését.

Listaár: 9 895 Ft
Kedvezményes ár:
8 995 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.