Kategóriák
Pharmekal termékek | Egyéb kategóriák | Page 2-30 | Bioegészség kft 0 termék

Pharmekal termékek

Rendezési mód:

Vizsgálatok szerint magas poliszacharid tartalmánál fogva hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Listaár: 4 085 Ft
Kedvezményes ár:
3 550 Ft

Spirulina, Chlorella, Árpafű, Búzafű, Alfalfa komplex.

Listaár: 4 590 Ft
Kedvezményes ár:
3 990 Ft

Nők és férfiak esetén is segít a normál libidó és hormonszint megtartásában. Egyedülálló gyógynövény a szexuális vágy növelésére és az élmény megélésének fokozására.

Listaár: 4 590 Ft
Kedvezményes ár:
3 990 Ft

Az étrend-kiegészítők piacán számtalan kurkuma termék kapható, hiszen ez a fűszer napjainkban nagyon felkapott témája lett az ízületi problémákkal, gyulladásokkal és különféle mozgásszervi panaszokkal foglalkozó reklámok és tanulmányok körében.

Listaár: 5 695 Ft
Kedvezményes ár:
4 950 Ft

Az elmúlt években a cápaporc hirtelen óriási népszerűségre tett szert a széles körben beharangozott csodálatos tulajdonságoknak köszönhetően. De mik is ezek a

Listaár: 6 660 Ft
Kedvezményes ár:
5 790 Ft

A Kollagén egy teherbíró, rostos protein, ami fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek (bőr, köröm, haj).

Listaár: 6 480 Ft
Kedvezményes ár:
5 890 Ft

A Maximum D3-vitamin 2000 IU fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a csontok, fogak és az izmok egészségének támogatására, és a megfelelő immunvédelem fenntartására.

Listaár: 6 785 Ft
Kedvezményes ár:
5 900 Ft

Nagy mennyiségben fordul elő szervezetünkben, fontos kénszállító, ami kéntartalmú anyagok szintézisének helyén fordul elő a szervezetben.

Listaár: 6 890 Ft
Kedvezményes ár:
5 990 Ft

Antioxidáns. Hozzájárul a szív és keringési rendszer megfelelő működéséhez, a sejtek öregedési folyamatainak lassításához. (CoQ10)

Listaár: 6 890 Ft
Kedvezményes ár:
5 990 Ft

Az ALL-IN-ONE Green multi-vitaminban nagyjából minden hatóanyag megtalálható, ezért rendkívüli étrend-kiegészítő.

Listaár: 6 590 Ft
Kedvezményes ár:
5 990 Ft

Az Inozitolt régebben a B-vitaminok csoportjába sorolták (B9), de klasszikus értelemben véve nem tartozik ebbe a kategóriába, mivel a szervezet myo-inozitol formájában képes szintetizálni.

Listaár: 8 040 Ft
Kedvezményes ár:
6 990 Ft

Komplett multivitamin összeállítás, melyet főleg azok részére ajánlunk, akik az egészséges és változatos táplálkozással nem tudják biztosítani a szervezetük számára a megfelelő vitamin és ásványi-anyag mennyiséget.

Listaár: 10 340 Ft
Kedvezményes ár:
8 990 Ft

Tájékoztatunk, hogy a honlap cookie-kat használ anonim látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.