SensEco Deluxe Mosólapka Illatanyagmentes 70db
SensEco Deluxe Mosólapka Illatanyagmentes 70db
3 715 Ft

SensEco Deluxe Mosólapka Illatanyagmentes 70db

3 715 Ft

Illatanyagmentes, kiemelkedő hatékonyságú mosószer, műanyagmentes csomagolással és szinte vízmentes formulával.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Szent István körút

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Központi raktár

  Készleten van a termék

Részletes leírás

SensEco Deluxe Mosólapka - illatanyagmentes

Kiszerelés: 70 db mosólapka

SensEco Deluxe mosólapka: Forradalmi újítás az egyszerűen hatékony, környezetbarát mosásban! Dobj a dobba egy vagy két lapkát a ruhák közé! Indulhat a mosás!

A mosólapka egy modern és környezettudatos, ultrakoncentrált mosószer. Tisztítóereje pontosan kimért, így egyszerűen adagolható. A mosólapka környezetre gyakorolt hatása rendkívül kedvező, hiszen formulája szinte vízmentes, elkerülvén az édesvízi készletek pazarlását. Csomagolása műanyagmentes - papírdoboz -, csökkentve a CO2 kibocsátást. Mindemellett mosási hatékonysága kiemelkedő.

Így használd:

A mosólapkát az adagolótábla szerint adagolva tedd a dobba a ruhák közé és indítsd a szokásos programot! Fehér ruha esetén adj hozzá aktív oxigénes fehérítőt, hogy még jobb eredményt érj el. Makacs foltokat szükséges lehet előkezelni pl. SensEco folttisztító szappannal.

 • A mosólapkát a ruhák közé, a dobba kell helyezni mosás előtt. A lapka nem helyezhető a mosószeradagoló rekeszbe! A lapka alacsony hőfokon is teljesen felolvad, így nem kell a mosószermaradványok miatt aggódni.
 • Alkalmazható kézi mosáshoz is. A lapkát érdemes ilyenkor félbe, vagy harmadba tépni, így langyos vízben pár másodperc alatt feloldódik. Oldódás után a ruhát be lehet áztatni.
 • Igen. Mivel szappanmentes formula, optimális pH-val (kb.7-es), ezért nem roncsolja a kényes szövetet, így gyapjút és selymet is lehet vele mosni. Színpróba javasolt.
 • A mosólapka kézzel téphetőek, vágása nem igényel különösebb eszközt. Ha kézzel téped, mindig moss kezet utána! Érzékeny, ekcémára hajlamos bőr esetén célszerű gumikesztyűt használni.

Mit tartalmaz?

A mosólapka 97%-ban kókusz alapú mosóaktív anyagot tartalmaz, amely csökkentett habzású. A lapka speciális, nanotechnológiás eljárással készült, így könnyen feloldódik a mosóvízben, nem marad mosószermaradvány a ruha szálai között.

Glicerint és citromsavat tartalmaz, az egész formula egyben tartásáért pedig egyetlen szintetikus, biológiailag teljesen lebomló (nem mikroműanyag!) PVA felel.

Terméktulajdonságok:

Állati összetevő mentes, Minimális csomagolású, Pálmavaj mentes, Csomagolásmentes (újratölthető), Foszfát / parabén / optikai fehérítő mentes, Illatanyagmentes

A csomagoláson feltüntetett ~35 adag átlagos szennyezettségű ruha esetén 6 kg kapacitású mosógéppel használva értendő.

további tudnivalók

Forgalmazza: MosóMami

Tárolás: A lapka száraz, hűvös, vízmentes helyen tárolható (A fürdőszoba párás, nyirkos levegője nem a legideálisabb). A mosólapka - mint minden vegyiáru - gyermekektől távol tartandó. A visszazárható dobozt mindig gondosan el kell helyezni egy magas polcra, zárható szekrénybe.

Minőségét megőrzi: A lapka száraz, fényvédett helyen két évig biztosan eltartható. Lehetőleg ne érje víz, pára közvetlenül, mert bomlik.

Teljes leírás