Regeneráló só mosogatógéphez 2kg (AlmaWin)
Regeneráló só mosogatógéphez 2kg (AlmaWin)
1 655 Ft

Regeneráló só mosogatógéphez 2kg (AlmaWin)

1 655 Ft

A kősót vízben feloldják és kristályosítják, ezáltal tisztítják meg a szennyeződésektől. Az AlmaWin Mosogatógép sóban keserítőszer és színezőanyagok nem találhatóak.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Egy termék mosogatógépe ioncserélője számára tiszta, természetes kazánsó, színezőanyagok, denaturálószerek, morzsalékanyagok nélkül. A keményítőionok kicserélésével elkerülhetővé válik, hogy az edényeken és üvegeken mészfoltok jöjjenek létre.

Alkalmazás:

Amennyiben a mosogatógép sóhiányjelzője világít, töltse a regeneráló sót a mosogatógép sóadagoló rekeszébe a gép használati utasításának megfelelően.

Összetétel: kősó.

Az AlmaWin tiszta kősót használ a termékhez, amit kősólelőhelyeken bányásznak. A kősót vízben feloldják és kristályosítják, ezáltal tisztítják meg a szennyeződésektől. Az AlmaWin Mosogatógép sóban keserítőszer és színezőanyagok nem találhatóak.

Minden mosogatógépbe már a gyártás során beszereltek egy ioncserélőt, mely a kálcium és a magnézium vízkeményítő ionjait köti meg. Ennek következtében csak lágy víz jut a mosogatógépbe. Fehér fátyolosodást többé nem tapasztalunk az edényeken, evőeszközökön, poharakon. Amennyiben az ioncserélő kálcium- és magnézium-ionokkal telítődik, az ioncserélőt regenerálni kell. Ezt teszi lehetővé a mosogatógép só. A kálcium- és magnézium-ionok a mosogatógép só nátrium-ionjaira cserélődnek. Az ioncserélő ezt követően ismét lágy vizet szolgáltat.

Kiszerelés: 2 kg

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás