Econut mosószappan 150 g (MosóMami Kft.)
Econut mosószappan 150g (MosóMami Kft.)
1 475 Ft

Econut mosószappan 150g (MosóMami Kft.)

1 475 Ft

A folyamatos magas minőség és elérhető mennyiség biztosítása sosem volt megoldott, az eredeti háziszappant nem "ipari" termelésre szánták.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Rákóczi út

  Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

 • Budaörs

  Átvehető 2024. júl. 15., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

A folyamatos magas minőség és elérhető mennyiség biztosítása sosem volt megoldott, az eredeti háziszappant nem "ipari" termelésre szánták. A termék gyártója kifejlesztett egy olyan mosószappant, mely mosódió főzettel készül kizárólag növényi olajokból, melyektől a mosott ruha üde, friss, szépen mosott és rendkívül puha lesz!

Tetszés szerint reszelve használható vagy mosógél készíthető belőle. Kiadós termék , nagyon dús habot képez kis mennyiség is. Illatanyag ,-és tartósítószermentes, nem tartalmaz sem SLS-t, sem parabéneket.

Kiszerelés: 150 g

100% vegán termék.

A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.

Teljes leírás