MM Citromsav 1kg
Citromsav 1kg (1000g) MosóMami
3 815 Ft

Citromsav 1kg (1000g) MosóMami

3 815 Ft

A citromsav a természetben is előforduló anyag, ezért környezetbarát módon használhatod különféle háztartási célokra.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Kiszerelés: 1kg ( 1000 g )

Oldott vagy por formátumban a háztartásban széleskörűen alkalmazhatja elsősorban vízkő, rozsda oldására. környezetkímélő, sokoldalú tisztítószer anyag.

A citromsav a természetben is előforduló anyag, ezért környezetbarát módon használhatod különféle háztartási célokra.

A citromsav felhasználási területei:

Csempefelületek, wc, csaptelepek vízkőtlenítése: a nedves szivacsot szórd be egy kis citromsavval, ezzel dörzsöld át a felületet, hagyd hatni, majd mosd le!

Foltkezelés:

Kenj a foltra pépesített citromsavat, hagyd hatni pár órán át, majd mosd szokás szerint. Célszerű színpróbát végezni a kényesebb ruhaneműkön!
Kávéfőzők, teafőzők vízkőtlenítése: a gyártó utasítása szerint.

Csecsemők etetéséhez használt eszközök vízkőtlenítése: Amennyiben forralással fertőtleníted gyermeked eszközeit, a vízbe szórj 1-2 kávéskanál citromsavat is, így nem rakódik vízkő az eszközökre.

Kisgyermektől elzárva tartandó!

Forgalmazó: MosóMami Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás