Pödör Zalariz tökmagolaj 100 ml
Pödör Zalariz tökmagolaj 100 ml
2 950 Ft

Pödör Zalariz tökmagolaj 100 ml

2 950 Ft

A Zalariz tökmagolaj közel fele többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Az E-, A-, B1-, B2-, B3-, C- és D-vitaminok együttes ereje jótékony hatással bír az emberi szervezet különböző részeire.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Rákóczi út

    Átvehető ma 17:00-ig

Részletes leírás

Kiszerelés: 100 ml

ÖSSZETEVŐK: 100% olaj tökmagból.

Szűretlen olaj, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel! 

Nyomokban diót, mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!

A Zalariz tökmagolaj közel fele többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Ezek a zsírsavak tágítják az ereket, az immunitást erősítve ezáltal. Az antioxidánsok a sejtek őrei. Védik a sejteket és a sejtmembránokat a szabad gyököktől. Az E-, A-, B1-, B2-, B3-, C- és D-vitaminok együttes ereje jótékony hatással bír az emberi szervezet különböző részeire. Így például ezek a vitaminok csökkentik a magas koleszterinszintet, s ezzel az érelmeszesedés okozta betegségek, illetve stroke veszélyét.

A HIDEGEN SAJTOLT ZALARIZ TÖKMAGOLAJ HASZNÁLATÁRÓL

Sötétzöld szín, intenzív, diós illat - a Zalariz tökmagolaj így csurran ki az üvegből. Az ízei finom diót, ropogós kenyeret és édes karamellt idéznek fel. A tökmagolaj az egyik legnépszerűbb ehető olaj. Fogyassza morzsás, sült csirkés saláta-öntetben, sütőtöklevesben vagy krumplisalátában. Intenzív íze izgalmasan érvényesül pörköltekben és leveles salátákban is. A bátrak még egy tejszínhabos vaníliafagylaltra is cseppentenek egy kis tökmagolajat, vagy egy torta krémjét bolondítják meg ezzel a varázserejű zöld olajjal.

Átlagos tápértékadatok 100 g termékben  

Energia 3693 kJ / 898 kcal
Zsír 99,6 g
- amelyből telített zsírsavak 17,1 g
- egyszeresen telítetlen zsírsavak 33,9 g
- többszörösen telítetlen zsírsavak 48,6 g
Szénhidrát 0 g
- amelyből cukrok 0 g
Fehérje 0 g
Só 0 g

Tárolás: Bontatlanul, hűvös, száraz, napfénytől védett helyen 14-18 hónapig tárolható.

Minőségét megőrzi: A szavatosság pontos megőrzésének dátuma az üvegen feltüntetésre kerül.

A felbontást követően javasolt 3-4 hónapon belül felhasználni, hogy az értékes alkotóelemek ne veszítsenek magas minőségükből.

Forgalmazó: Pödör Kft.

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Kapcsolódó cikkek

Kókuszolaj Bőrápolás, natúr kozmetikumok

A kókuszolaj egy sokoldalúan felhasználható, értékes hatóanyagokban gazdag növényi olaj. A konyhában és a szépségápolásban egyaránt felhasználhatjuk, fontos azonban tisztában lennünk, melyik felhasználási célra melyik kókuszolaj-típus a legjobb választás. Írásunkban összegezzük a különféle kókuszolajok legfontosabb tulajdonságait és tippeket adunk a kókuszolaj házi felhasználására - kulináris és bőrápolási célokra!

Kókuszolaj bőrápolásra Bőrápolás, natúr kozmetikumok

Természetes hajápoló, hidratáló testápoló, valamint kiváló alternatíva a tápláló, éjszakai arcmaszk helyett - ígérik a kókuszolajat népszerűsítő blogoldalak, cikkek, fórumok. S bár a kókuszolaj valóban számos bőrtápláló összetevőt tartalmaz és sokféle módon felhasználható, érdemes azonban minden, az interneten fellelhető szépségápolási praktikát első körben szkeptikusan fogadni.