Részletes leírás
Az újabb étkezési irányzatok koffein- és theobromin mentessége miatt előnyben részesítik a kakaóporral szemben.
A karobport a szentjánoskenyérfa terméséből állítják elő, színében és illatában a kakaóra hasonlító, kissé édeskés ízű. Zsírtartalma alacsonyabb, szénhidrát-, B- és A-vitamin, valamint kalcium tartalma magasabb a kakaóporénál.
Használható kakaópor helyett vagy kakaóporral fele-fele arányban keverve. Édes íze miatt egyáltalán nem vagy csak kevéssé szükséges édesíteni.
Tápanyag-összetétel 100 g termékben:
Energia: 446kJ/105kcal;
Fehérje: 5g;
Zsír: 4g;
Szénhidrát: 25,2g;
Minőségét megőrzi: A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!