Bálint Bio mákolaj 50 ml
Bálint Bio mákolaj 50 ml

2 550 Ft
2 790 Ft

Bálint Bio mákolaj 50 ml

2 550 Ft
2 790 Ft

A készítmény több mint 50 %-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, omega-6 telítetlen zsírsavat, az egyszeresen telítetlen zsírsavak közül pedig olajsavat tartalmaz.

Részletes leírás és specifikáció
  Készletinformáció
 • Központi raktár

  Készleten van a termék

 • Bartók Béla

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Szent István körút

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Rákóczi út

  Átvehető ma 19:00-ig

 • Fény utcai piac

  Átvehető ma 18:30-ig

Részletes leírás

Kiszerelés: 50 ml

A készítmény több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, omega-6 telítetlen zsírsavat, az egyszeresen telítetlen zsírsavak közül pedig olajsavat tartalmaz.

A telített zsírsavak telítetlen zsírsavakkal való helyettesítése az étrendben hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához, a szív és a keringés egészségének megőrzéséhez és javítja a szövetek oxigén-ellátottságát.

A mákolaj hozzájárul a csontok egészségének megőrzéséhez, illetve csontriktulás esetén pótolja a csontok erősítéséhez szükséges tápanyagokat. Vashiány kialakulásának megelőzésében és kezelésében szintén hasznos lehet, mivel vastartalma jelentős.

Összetevők:
mákolaj ökológiai gazdálkodásból (többszörösen telítetlen zsírsav - omega-6 telítetlen zsírsav, valamint egyszeresen telítetlen zsírsavak: olajsav és telített zsírsavak)

Adagolás: 
naponta 2 ml (8 mokkáskanál)

Tárolás: 
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva.

OÉGYI nyilvántartási szám: 5097/2009

Előállító: Herbárium 2000 Kft.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

Bálint Bio mákolaj 50 ml