EDEN PREMIUM Bake-Free Szénhidrátcsökkentett liszkeverék 1000g
EDEN PREMIUM Bake-Free Szénhidrátcsökkentett liszkeverék 1000g
3 295 Ft

EDEN PREMIUM Bake-Free Szénhidrátcsökkentett liszkeverék 1000g

3 295 Ft

Kenyerek és péksütemények készítéséhez. Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Rendelésre

Részletes leírás

Konyhakész lisztkeverék

Kiszerelés: 1000 g

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt-, és keményítőmentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag, hozzáadott zsiradék nélküli kenyerek és péksütemények készítéséhez.

Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt-, és keményítőmentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag, hozzáadott zsiradék nélküli kenyerek és péksütemények készítéséhez.

Összetevők

gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt /köles: Lengyelország/, quinoa liszt), rostkeverék (útifű maghéj liszt, bambuszrost liszt), tápióka keményítő, térfogat növelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav)

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

elkészítési javaslat

Recept 6 darab zsemléhez, vagy kiflihez:

Hozzávalók:

250 g Bake-Free szénhidrátcsökkentett lisztkeverék

5 g Eden Premium Himalája, vagy Eden Premium Parajdi só

390 g langyos víz (körülbelül 40 fokos)

Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk át alaposan. Osszuk 6 részre, formázzunk belőle zsemléket, vagy kifliket, majd pihentessük 15 percig. Előmelegített 190 fokos sütőben szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin süssük 50 percig alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni. Ízlés szerint fűszerezhető.

Szénhidrátcsökkentett kenyér recept:

Hozzávalók:

250 g Bake-Free szénhidrátcsökkentett kenyér lisztkeverék

5 g Eden Premium Himalája, vagy Eden Premium Parajdi só

390 g langyos víz (körülbelül 40 fokos)Keverjük össze a hozzávalókat, majd gyúrjuk át alaposan. Formázzunk belőle veknit, majd pihentessük 15 percig. Ezután érdemes 2-3 bevágást ejteni rajta. Előmelegített 190 fokos sütőben szilikonos sütőpapírral bélelt tepsin süssük 70 percig alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük igény szerint. Ízlés szerint fűszerezhető.

A kész kenyér és zsemlék amint kihűltek azonnal fagyaszthatóak (a kenyér szeletelve, adagonként). Kiolvasztva, visszanyerik eredeti, friss állagukat és ízüket. Eltarthatóságuk mélyhűtés nélkül, szobahőmérsékleten, lezárt nejlontasakban 3 nap. Hűtőben nem érdemes tárolni, mert megkeményednek.

további tudnivalók

Gluténmentes üzemben készült.

Származási hely: Magyarország

Tárolás: Száraz, hűvös helyen.

Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.

Forgalmazza: Naturtrade Hungary Kft.

Teljes leírás