Eccofood Tönköly búzaliszt fehér finom őrlésű 1kg
Eccofood Tönköly búzaliszt fehér finom őrlésű 1kg

730 Ft
790 Ft

Eccofood Tönköly búzaliszt fehér finom őrlésű 1kg

730 Ft
790 Ft

Az emberi szervezet számára sokkal jobban hasznosítható fehérjéket tartalmaz, aminosav-összetétele kiváló.

Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

Részletes leírás

Kiszerelés: 1 kg

A specifikációs adatok 100g termékre vonatkoznak.

Mesterséges anyagokat nem tartalmaz, ellenőrzött mezőgazdasági rendszerben (de nem Bio) termesztett tönkölybúzából készült fehér búzaliszt.

A közönséges búzához képest a tönkölybúza fehérjetartalma jóval magasabb. Az emberi szervezet számára sokkal jobban hasznosítható fehérjéket tartalmaz, aminosav-összetétele kiváló. A tönköly értékeit tovább növeli a közönséges búzához viszonyított magas ásványianyag-tartalma és változatos vitamin-összetétele is.

A tönkölybúza legkiemelkedőbb jótékony tulajdonságai közé tartozik, hogy mindegyik vitaminból, ásványi anyagból többet hordoz, mint más búzák, és - a B12 kivételével - az összes B-vitamin megtalálható benne. A közönséges búzához képest 30-50%-kal magasabb a tönkölybúza fehérjetartalma, míg szénhidrát tartalma alacsonyabb, ezért cukorbetegeknek a leginkább ajánlott gabonaféle. Az emberi szervezet számára sokkal jobban hasznosítható fehérjéket tartalmaz, aminosav-összetétele kiváló. Magasabb zsírtartalmánál fogva jó idegnyugtató, melegítő hatása miatt áldásos és hatékony lehet rossz vérkeringésű embereknek, és segítséget nyújthat a candida elleni küzdelemben is. Nagy rosttartalmának köszönhetően nagy mértékben hozzájárulhat a belek falán lévő salaklerakódások letisztításához.

Nyomokban mustárt, szóját és csillagfürtöt tartalmazhat.

Felhasználás: Minden olyan termékhez ajánljuk, melyeket búzafinomlisztből készítünk. magas fehérjetartalmánál fogva sok esetben a tojás elhagyható.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Gyártja: ECCOFOOD KFT.

Teljes leírás

Eccofood Tönköly búzaliszt fehér finom őrlésű 1kg