HennaPlus 1db 2.66 rőtfekete hajfesték
HennaPlus 2.66 rőtfekete hajfesték

3 490 Ft
4 400 Ft

HennaPlus 2.66 rőtfekete hajfesték

3 490 Ft
4 400 Ft

A gyógynövénykivonatok ápolják és óvják a hajat a festés közben, a színtelen henna kivonat pedig gondoskodik a pompás, egészséges csillogásról.
Részletes leírás és specifikáció
    Készletinformáció
  • Központi raktár

    Készleten van a termék

  • Szent István körút

    Átvehető 2022. jan. 17., hétfő, nyitás: 7:30

Részletes leírás

Tartós hajfesték és hajápoló egyben, az ősz szálakat is befedi. A Henna Plus hosszan tartó, intenzív színélményt nyújt és a haj mély, csodálatos színeket kap. A napraforgómag-kivonatának köszönhetően optimálisan védheti a hajszerkezetet és a színt az Uv-sugárzástól. Így még tovább élvezheti hajának színét. A gyógynövénykivonatok ápolják és óvják a hajat a festés közben, a színtelen henna kivonat pedig gondoskodik a pompás, egészséges csillogásról.

Egyedi tulajdonságai:

- 2-3 hónapig tart
- Napraforgómag-kivonat az UV-védelemért
- Gyógynövénykivonatokkal
- Extra csillogás és fény
- 100%-ban befedi az ősz hajszálakat

Összetétel: Henna, mertilapu, mályva, búzacsíra, napraforgómag-kivonat A doboz tartalma: 1 hajfesték krém (40ml), színelőhívó krém felvivő flakonban (40ml), színfixáló kondicionáló (20 ml), 1 pár kesztyű, leírás

Hatóidő: 30-50 perc

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Teljes leírás

HennaPlus 2.66 rőtfekete hajfesték